Educació

Signatura del conveni de construcció de l'Escola Paco Candel

Educació i l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat signen el conveni per construir la nova Escola Paco Candel

query_builder   6 octubre 2023 13:08

event_note Nota de premsa

Educació i l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat signen el conveni per construir la nova Escola Paco Candel

  1. La consellera Simó destaca “l’alegria d’haver pogut desencallar” l’obra
  2. Simó també visita els Serveis Educatius, l’Institut Pedraforca i l’Escola Menéndez Pidal
Signatura del conveni de construcció de l'Escola Paco Candel de l'Hospitalet de Llobregat{"name":"2023/10/06/13/08/38f4ae8a-6303-4343-91cd-0b6ea9e76377.jpeg","author":"Educació","type":"0","location":"0","weight":146574}


El Departament d’Educació i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat han signat avui el conveni de construcció de la nova Escola Paco Candel de la ciutat. L’import que hi destinarà el Govern, segons es va acordar el passat juliol, serà de 8.182.951,17 €, i sumant-hi l’aportació del Consistori, la inversió total estimada del projecte ascendeix a 8.760.348,30 €.


La consellera d’Educació, Anna Simó, ha manifestat la seva “alegria d’haver pogut desencallar” la construcció de la nova escola, després de signar el conveni juntament amb l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín. “El més important a destacar és el procés de participació que s’està fent amb la comunitat educativa a les últimes construccions. La comunitat educativa s’ho sent seu i són edificis amb la voluntat de ser funcionals. Evidentment no podem fer el mateix tipus d’escola a tot arreu, es tracta de fer els centres educatius més adequats a l’entorn”, ha afirmat. A més, Simó ha explicat que han repassat amb l’alcaldessa el pla d’urgències de l’Hospitalet i les futures construccions i necessitats del municipi.


L’Escola Paco Candel es troba ubicada provisionalment en mòduls prefabricats des del 2011, i la solució definitiva per als espais és una reivindicació de la comunitat educativa. La principal dificultat tècnica que s’ha hagut de superar ha vingut derivada del pas del túnel de la Línia 9 del metro per sota del solar, que limitava el nombre d’alçades que podia suportar el projecte.


Visites als centres


La consellera Simó també ha visitat els Serveis Educatius de la ciutat, on s’ha reunit amb les direccions de tots els centres. Posteriorment, s’ha desplaçat a l’Institut Pedraforca, on ha fet un recorregut per les instal·lacions del centre, especialment les dedicades a l’FP bàsica i al PFI d’auxiliar de reparació i manteniment de vehicles. Per últim, la titular d’Educació ha visitat l’Escola Menéndez Pidal.


6 d’octubre de 2023

3  

Imatges

Signatura del conveni de construcció de l'Escola Paco Candel

Signatura del conveni de construcció de l'Escola Paco Candel 146574

Signatura del conveni de construcció de l'Escola Paco Candel

Signatura del conveni de construcció de l'Escola Paco Candel 162445

Visita als Serveis Educatius de l'Hospitalet de Llobregat

Visita als Serveis Educatius de l'Hospitalet de Llobregat 229293

Espais educatius
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia