1. Quan: Dimarts dia 10 d’octubre, a les 10h
  2. On: Sala Cotxeres del Palau Robert
  3. Presentació: Eva Pomares, directora general de Difusió
  4. Conferència “Port de Tarragona. Rumb #Ecoport2027” a càrrec del Sr. Saül Garreta Puig, president del Port de Tarragona

Confirmació d’assistència de premsa: demanem als mitjans de comunicació que confirmin assistència a Sandra Iglesias (sandra.iglesias@gencat.cat) o Martí Porter (mporter@gencat.cat, tel 637 948 341)

El dimarts dia 10, a les 10 del matí, el president del Port de Tarragona, Saül Garreta Puig, pronunciarà una conferència a la sala d’actes del Palau Robert, sota el títol “Port de Tarragona. Rumb #Ecoport2027”.

Saül Garreta parlarà de l’estratègia del Port de Tarragona, un port, en paraules seves, “que afronta grans reptes i genera grans oportunitats gràcies a la seva ubicació estratègica, a la visió de futur i al desenvolupament d’una estratègia de desenvolupament basada en l’eficiència, la sostenibilitat, la innovació i la cohesió territorial i social, impulsada per un equip professional implicat i una comunitat portuària motivada”.

En el decurs de la seva presentació, ens presentarà la iniciativa “Port de Tarragona. Rumb #Ecoport2027

En acabar la seva intervenció, s’obrirà un torn de preguntes del públic i dels mitjans que ho desitgin.

Saül Garreta

Saül Garreta Puig (Tarragona, 1972) és president de l’Autoritat Porturària de Tarragona des de novembre de 2022. És llicenciat en Arquitectura en l’especialitat d’edificació a la Universitat Politècnica de València (2000) i Màster Professional d’Estudis Territorials i Urbanístics, organitzat per la UPC i la Universitat Pompeu Fabra. Ha estat arquitecte comarcal al Consell Comarcal de l’Alt Camp (2001) i arquitecte municipal d’Aiguamúrcia, el Catllar, Vila-rodona i els Pallaresos. Ha estat gerent de Garreta Arquitectes S.L, despatx d’arquitectura i urbanisme. És president de “Reviure Solanell”, cooperativa que ha recuperat el poble de Solanell a l’Alt Urgell i soci fundador de la cooperativa “La Fàbrica de Transició” per a la recuperació de l’una colònia industrial tèxtil al municipi del Catllar.

Com a president del Port de Tarragona, és vicepresident del primer clúster químic del sud d’Europa, ChemMed, vocal del Consell d’Administració de l’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT), vocal de l’associació Barcelona Catalunya Centre Logístic (BCCL) i president del Centre d’Estudis Marítims del Port de Tarragona (CEMAPT). També és membre de les organitzacions portuàries internacionals MEDPorts Association i Mediterranean Ports Community.