. Tres homes van adreçar-se a comissaria i van amenaçar en endur-se per la força un home, respecte del qual s’estava comprovant l’autenticitat de la documentació

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Salt van detenir ahir tres homes, de 36, 30 i 27 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

La nit del divendres a dissabte, pels volts de dos quarts de dues de la matinada, una patrulla de la Policia Local va acompanyar una persona a les dependències policials per comprovar l’autenticitat de la documentació que duia.

Tres homes van accedir a l'interior de la comissaria, quedant-se a la zona d’accés al públic, i van demanar informació del motiu pel qual s’havien adreçat a comissaria amb l’home. Altres persones que acompanyaven el grup van esperar fora de les dependències policials. Els agents estaven informant sobre la situació de l’home del qual es feien comprovacions, quan els tres homes van començar a increpar els agents i van amenaçar d’endur-se al seu amic per la força.

Dos dels homes que estaven a la recepció, juntament amb el que feien comprovacions, van mostrar una actitud agressiva, van donar empentes i van escometre als agents. Davant l'actitud violenta, els tres van quedar detinguts per atemptat contra agents de l'autoritat.

Els detinguts han passat aquest matí a disposició judicial.


Oficina de Comunicació

8 d’octubre de 2023