Joventut

Carnet Jove de les Garrigues

Joventut i el Consell Comarcal de les Garrigues presenten el nou Carnet Jove de les Garrigues

query_builder   9 octubre 2023 13:45

event_note Nota de premsa

Joventut i el Consell Comarcal de les Garrigues presenten el nou Carnet Jove de les Garrigues

Es donaran a conèixer les principals novetats de la implantació del popular carnet a la comarca

L’Agència Catalana de la Joventut i el Consell Comarcal de les Garrigues presentaran en roda de premsa demà dimarts, 10 d’octubre, a les 11.00 hores el nou Carnet Jove de les Garrigues. A l’acte hi prendran part la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós i Barrés, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas i Miranda i la coordinadora del Servei Comarcal de Joventut, Marta Peiró i Mestres.

Durant la roda de premsa, que tindrà lloc a l'Oficina Jove de les Garrigues (C. de l'Avemaria, 14, de les Borges Blanques), també es donaran a conèixer les principals novetats de la implantació del carnet a la comarca tant pel que fa a la campanya de captació de nous comerços, com dels seus titulars actuals (de 12 a 30 anys) i dels avantatges i descomptes dels diferents segments de consum i aprofitament (alimentació, cultura, salut, formació o esport).

El nou Carnet Jove de les Garrigues —vinculat al popular Carnet Jove d’abast nacional i internacional— té per objectius oferir una bona oferta d’avantatges de qualitat i proximitat pels joves i potenciar-ne l’ús en el dia a dia, especialment en aquells comerços i establiments dels municipis de la comarca que permetin un arrelament a la comarca i un vincle amb el comerç de proximitat.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia