1. Suposarà una inversió d’1,6 milions d’euros i el termini d’execució és de 14 mesos
Així serà el nou consultori local de Jesús.{"name":"2023/10/10/18/07/6ed18172-acca-4c15-9426-493365d722b0.jpg","author":"Salut","type":"0","location":"0","weight":83422}

Infraestructures de la Generalitat de Catalunya,per encàrrec del Servei Català de la Salut, ha adjudicat aquest dimarts 10 d'octubre l'execució de l'obra del nou consultori local de Jesús, al Baix Ebre. L'adjudicació ha estat per a l'empresa Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada, SA per un import d'1.632.813,78 € (IVA inclòs) i un termini de 14 mesos.

El nou consultori, que s'ubicarà a un solar municipal cedit per l'Ajuntament, permetrà disposar d'espais assistencials més adequats i millorar l'accessibilitat, amb un augment significatiu de les sales de consulta, que seran 9 en total, incloent-hi 4 sales de consulta mèdica, 4 de consulta d'infermeria i una sala de consulta polivalent/extraccions i tractaments d'emergència i observació. A més, hi haurà una aula per a grups/educació sanitària.

Íngrid Roca, gerent de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre, ha volgut destacar "la importància d'aquest nou consultori local, que ens permetrà atendre de forma molt més adequada a la població de Jesús, alhora que els professionals disposaran de més estructures, confort i eines de treball, en un nou pas endavant per al territori dins l'aposta per l'Atenció Primària". Roca ha reivindicat "el fet de continuar avançant en inversions al territori i fent realitat infraestructures molt necessàries, que remarquen el compromís en la millora del sistema de salut ebrenc".

Permís d'obres concedit per l'Ajuntament de Tortosa

Aquest dilluns 9 d'octubre l'Ajuntament de Tortosa va aprovar, via junta de govern, el permís d'obres per a la construcció del nou equipament a l'EMD Jesús. En els pròxims 15 dies es formalitzarà el contracte amb l'empresa i, posteriorment, podran començar les obres de construcció del nou consultori local.

2  

Imatges

Així serà el nou consultori local de Jesús.

Així serà el nou consultori local de Jesús. 83422

El projecte del nou consultori local de Jesús avança.

El projecte del nou consultori local de Jesús avança. 108369