Com serà la realitat dels joves el 2030? Una qüestió difícil de respondre davant la situació actual: segons dades de l’ONG “Ayuda en Acción”, dos de cada tres joves viuen amb els seus pares, i tot indica que pel 2030 aquest percentatge creixerà. 


Però, sabem realment com viuen? IKEA i “Ayuda en Acción” volen ensenyar a la Barcelona Design Week la realitat del jovent de l’estat amb l’exposició “Joves amb ganes de mudar-se a un futur millor”, que acull el Jardí de Palau Robert.

A través dels ulls de la fotògrafa humanista Cristina García Rodera, una de les fotògrafes més destacades d’Espanya i referent pel que fa al reportatge fotogràfic documental, quatre joves de diferents localitats ens mostren la seva llar i la seva vida.

A més, per ser agents del canvi i contribuir a que la joventut pugui tenir un futur millor, totes dues entitats portaran a terme un procés de designthinking amb joves i experts per dissenyar el que seran les Llars Impuls: noves llars pensades perquè el jovent pugui emancipar-se, realitzar-se i viure.

Aquesta exposició, organitzada per IKEA i “Ayuda en Acción” amb la col·laboració de Palau Robert, forma part del programa del 200 Aniversari del Passeig de Gràcia i de la Barcelona Design Week.

L’accés a la mostra és lliure i gratuït.