President

El president, durant la seva intervenció en l'acte

President Aragonès: "Ens enorgulleix que Catalunya sigui un dels ecosistemes més dinàmics en recerca, innovació i tecnologia en l'àmbit de salut d'Europa"

query_builder   20 octubre 2023 15:22

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Ens enorgulleix que Catalunya sigui un dels ecosistemes més dinàmics en recerca, innovació i tecnologia en l'àmbit de salut d'Europa"

  1. El cap de l’Executiu ha inaugurat el nou Oracle Health Support Hub i ha celebrat el compromís d’aquesta empresa amb Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha inaugurat avui el nou Oracle Health Support Hub, dedicat a la digitalització en l’àmbit de la salut. El cap del Govern ha celebrat “el compromís d’Oracle amb Catalunya amb l’anunci d’aquest nou centre”, que, ha dit “contribuirà a obrir noves oportunitats de col·laboració i de benestar i prosperitat per a tota la ciutadania”. “Ens enorgulleix que Catalunya sigui un des ecosistemes més dinàmics i amb més potencial en recerca, innovació i tecnologia en l’àmbit de salut d’Europa”, ha remarcat.

El president, durant la seva intervenció en l'acte (fotografia: Jordi Bedmar)
El president, durant la seva intervenció en l'acte (fotografia: Jordi Bedmar)
{"name":"2023/10/20/15/18/0293273d-776e-46fb-bf6f-1e9145f6fe5e.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":1794748}

En aquest sentit, Pere Aragonès ha fet notar que, segons el rànquing d'innovació elaborat per la Comissió Europea, “en els darrers dos anys Catalunya ha escalat fins a 27 posicions, una dimensió de canvi absolutament extraordinària, que de fet només en el 2% de territoris de la UE ha estat possible”. I ha afegit que això és així perquè “hi ha una millora molt significativa en inversions empresarials, com la d'Oracle”, i perquè “hi ha una major inversió pública, com la que portem a terme des del Govern de Catalunya, en l'àmbit de formació i recerca i en l'acompanyament empresarial”.

El cap de l’Executiu també ha posat de relleu que “la digitalització de la societat és una aposta estratègica que tenim com a país, també en el camp de les ciències de la salut i en tot l’àmbit dels serveis públics de salut”. I ha afegit que això representa noves oportunitats que “contribueixen a millorar la qualitat de l'assistència sanitària a la ciutadania de Catalunya”. “Noves oportunitats com els 60 nous llocs de feina d’alt nivell que incorporarà”, ha conclòs.

El president, amb Travis Dalton (fotografia: Jordi Bedmar)
El president, amb Travis Dalton (fotografia: Jordi Bedmar)
{"name":"2023/10/20/15/19/7e625894-420d-433b-9a7f-7fba0986979a.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":1920429}

Amb el nou Oracle Health Support Hub, aquesta companyia podrà atendre millor les necessitats dels seus clients europeus en la modernització dels seus sistemes sanitaris per ajudar a millorar els resultats i l’atenció als pacients. Els més de 60 professionals que hi treballaran se centraran en orientar els clients en el disseny dels seus sistemes, ajudaran a prevenir incidències i reduir el temps de recuperació. En l’acte inaugural també ha intervingut el vicepresident i director general global de la Divisió de Salut d'Oracle, Travis Dalton.

3  

Imatges

Intervenció del president

Intervenció del president 1794748

Salutació Travis Dalton

Salutació Travis Dalton 1920429

Reunió

Reunió 1838499

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia