Salut

Simulació del futur mòdul del CAP Lluís Millet.

Comencen les obres d'ampliació del CAP Lluís Millet d'Esplugues de Llobregat

query_builder   26 octubre 2023 11:15

event_note Nota de premsa

Comencen les obres d'ampliació del CAP Lluís Millet d'Esplugues de Llobregat

  1. El centre guanyarà vuit noves consultes que milloraran l’atenció a la població fins que es construeixi el nou CAP que ha de substituir l’actual
Simulació del futur mòdul del CAP Lluís Millet.{"name":"2023/10/26/11/09/62c175ba-0938-4ec2-8d7e-9aedf790d467.JPG","author":"Salut","type":"0","location":"0","weight":75569}


El Departament de Salut ha començat aquesta setmana els treballs per ampliar el CAP Lluís Millet d’Esplugues de Llobregat, una actuació que permetrà guanyar 220 metres quadrats d’espai assistencial, incrementant la capacitat del centre i millorant l’atenció a la ciutadania.

El Centre d’Atenció Primària creixerà amb vuit noves consultes que es destinaran a medicina de família i infermeria, i també comptarà amb una sala d’espera i un espai de recepció. Aquesta actuació esponjarà el centre fins que es construeixi el nou CAP que ha de substituir l’actual i dona resposta a la necessitat immediata de comptar amb més espai. Aquesta necessitat d’espai s’ha aguditzat amb la incorporació de nous professionals després de la pandèmia, com són el referent de benestar emocional, el dietista-nutricionista i el fisioterapeuta, entre d’altres.

L’ampliació es durà a terme mitjançant un mòdul industrialitzat que se situarà a la zona posterior al CAP, en una parcel·la que ha estat cedida per l’Ajuntament d’Esplugues. El seu disseny combina funcionalitat i confort, compta amb tots els subministraments necessaris, climatització i llum natural a tots els espais.

Les obres s'enllestiran a finals d’any i suposen una inversió de 700.000 euros finançats pel Servei Català de la Salut a través dels Fons Europeus REACT-EU.

Entre desembre de 2023 i març de 2024, el Departament de Salut finalitzarà un total de 22 actuacions arreu de Catalunya per valor de 42 milions d'euros que permetran posar en funcionament i ampliar dispositius assistencials mitjançant la construcció de mòduls industrialitzats.

2  

Imatges

Simulació del futur mòdul del CAP Lluís Millet.

Simulació del futur mòdul del CAP Lluís Millet. 75569

Obres d'ampliació del CAP Lluís Millet.

Obres d'ampliació del CAP Lluís Millet. 523950

Sistema de salut
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia