Els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir el cos d’un home de 80 anys que va perdre la vida després de precipitar-se d’uns 12 metres d’alçada a prop del mar a la zona Els Pins a Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà).

A les 19.28 hores, la dona de la persona precipitada va avisar al 112 de l’accident i es va activar el dispositiu de rescat, amb dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’equip de suport psicològic. També s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local, amb una barca, i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra. Van accedir fins al punt on es trobava la víctima, confirmant que estava mort.

Inicialment, els Bombers van valorar evacuar-lo a la platja de Sant Pol amb una barca de la Policia Local, però es va haver de descartar aquesta via a causa del fort onatge. Finalment, els Bombers el van extreure verticalment amb llitera fins al camí de ronda i va quedar en custòdia del cos de Mossos d’Esquadra, que es va fer càrrec de la investigació de l’accident i les diligències judicials corresponents.