Empresa i Treball

Albert Mollon

L'empresa MMM crearà 75 nous llocs de treball per a la seva nova fàbrica de generadors d'hidrogen

query_builder   10 novembre 2023 15:29

event_note Nota de premsa

L'empresa MMM crearà 75 nous llocs de treball per a la seva nova fàbrica de generadors d'hidrogen

  1. El conseller Torrent ha inaugurat la planta i ha refermat el suport del Govern al projecte “per reforçar l’ecosistema innovador de l’hidrogen verd”
  2. La firma, especialitzada en components d’automoció i solucions tecnològiques per a la transició energètica, ha invertit 2,5 milions d’euros en aquesta nova instal·lació

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha presidit la inauguració de la nova fàbrica de generadors d’hidrogen de MMM Group, empresa especialitzada en components d’automoció i solucions tecnològiques per a la transició energètica. Torrent ha remarcat el compromís de la Generalitat amb el desenvolupament de projectes “que ens posicionin com a territori de referència en àmbits estratègics, com el de l’hidrogen verd”, que està cridat a “jugar un paper decisiu en la descarbonització del transport pesat i la indústria”.

Amb 885 m2 de superfície total i situada a Molins de Rei, Methanol Reformer preveu donar feina el proper any a un centenar de persones, 75 de les quals ocuparan llocs de treball de nova creació. La companyia, que va rebre l’any 2019 el suport d’Avançsa mitjançant un préstec participatiu d’1’8 milions d’euros, ha destinat 2,5 milions d’euros al seu nou centre.

El compromís amb la mobilitat verda i la transició a noves fonts d’energia sostenibles i respectuoses amb el medi ambient és, de fet, el que justifica, a parer del conseller, que la Generalitat “acompanyi i doni suport a projectes com el que té en marxa MMM”. En concret, el titular d’Empresa i Treball s’ha felicitat pel fet que la iniciativa “s’alinea plenament amb els objectius que promou el Govern, que passen per reforçar l’ecosistema innovador de l’hidrogen verd, oferir noves solucions productives a la indústria de la mobilitat verda, generar llocs de treball estables i de qualitat i dinamitzar l’economia del territori”.

El CEO de MMM Group, Jordi Priu, de la seva banda, ha evidenciat “l’orgull” que sent la companyia que encapçala de posar en marxa la nova fàbrica inaugurada avui, un projecte que “neix amb moltes sinergies, reforça la nostra aposta per la diversificació, i reflecteix el nostre compromís amb la innovació, l’excel·lència i el creixement sostenible”.


Segueix-nos a les xarxes

_________________________________________________________

  1. Twitter:@empresacat | @treballcat
  2. Facebook: Empresa | Treball
  3. Linkedin: Empresa | Treball
  4. Youtube: Empresa | Treball
2  

Imatges

Imatge de la inauguració

Imatge de la inauguració 1427593

Imatge de la nova fàbrica

Imatge de la nova fàbrica 3822797

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia