Direcció General de Comunicació

Convocatòria extraordinària C2 català

S'obre el termini per inscriure's a la convocatòria extraordinària de proves del nivell C2 de català

query_builder   13 novembre 2023 17:01

event_note Nota de premsa

S'obre el termini per inscriure's a la convocatòria extraordinària de proves del nivell C2 de català

El Departament d'Educació organitza una convocatòria extraordinària de les proves per obtenir els certificats del Nivell avançat C2 de català, juntament amb diversos nivells d’anglès. El període d’inscripció per a aquesta prova de català ha començat avui i acabarà el divendres 17 a les 23.59 hores. La inscripció es cobreix d'acord amb l'ordre de demanda i es tanca en el moment que s'hagi cobert la disponibilitat màxima de cada centre.

La prova escrita es farà el 2 de febrer de 2024 a les Escoles Oficials d’Idiomes següents: Barcelona-Drassanes, Barcelona Vall d'Hebron, Girona, Lleida, Sabadell i Tarragona. El dia de la prova s’informarà a cada examinand de la data de la prova oral. Les qualificacions definitives es publicaran el 23 de febrer de 2024.

Informació i inscripcions:

https://educacio.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/proves-angles-catala-EOI?moda=1

Davant de l’augment de demanda de formació en llengua catalana i de certificació del nivell derivada de l’exigència de C2 al professorat i del procés d’estabilització de personal de l’administració, tant el Departament de Cultura com el Departament d’Educació han incrementat el nombre de cursos tant al Consorci per a la Normalització Lingüística com a les Escoles Oficial d’Idiomes.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia