El Departament d'Educació organitza una convocatòria extraordinària de les proves per obtenir els certificats del Nivell avançat C2 de català, juntament amb diversos nivells d’anglès. El període d’inscripció per a aquesta prova de català ha començat avui i acabarà el divendres 17 a les 23.59 hores. La inscripció es cobreix d'acord amb l'ordre de demanda i es tanca en el moment que s'hagi cobert la disponibilitat màxima de cada centre.

La prova escrita es farà el 2 de febrer de 2024 a les Escoles Oficials d’Idiomes següents: Barcelona-Drassanes, Barcelona Vall d'Hebron, Girona, Lleida, Sabadell i Tarragona. El dia de la prova s’informarà a cada examinand de la data de la prova oral. Les qualificacions definitives es publicaran el 23 de febrer de 2024.

Informació i inscripcions:

https://educacio.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/proves-angles-catala-EOI?moda=1

Davant de l’augment de demanda de formació en llengua catalana i de certificació del nivell derivada de l’exigència de C2 al professorat i del procés d’estabilització de personal de l’administració, tant el Departament de Cultura com el Departament d’Educació han incrementat el nombre de cursos tant al Consorci per a la Normalització Lingüística com a les Escoles Oficial d’Idiomes.