Direcció General de Comunicació

Govern

Nomenaments

query_builder   14 novembre 2023 13:00

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament d

Joan Rabasseda i Ferrer, director de Serveis

Nascut a Santa Coloma de Farners el 1961.

És llicenciat en Química per la Universitat de Barcelona (1985), també té un Mestratge en Alta Funció Directiva de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (2010), i un Màster en Gestió Mediambiental de The Open International University (1994).

Pel que fa a la seva trajectòria professional, ha desenvolupat bona part en l’àmbit dels sistemes de qualitat, gestió de projectes, optimització de processos, estadística, organització, i auditories. Rabasseda ha estat director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Governació i Administracions Públiques entre 2008 i 2011. També ha participat com a expert en diversos projectes EU Twinning i EuropeAid a països d’Europa, Àfrica i Amèrica, i ha exercit com a professor en màsters de CESIF a la Universitat San Pablo Ceu, Les Heures Universitat de Barcelona i nombroses entitats docents. Entre 2013 i 2019 ha estat alcalde d’Arenys de Munt (2013-2019), i conseller al Consell Comarcal del Maresme (2011-2013).

Fins ara, ha estat el director de Serveis del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, càrrec ocupat des del 2016. Substitueix d’aquesta manera com a director de Serveis del Departament d'Educació a Blanca de Gispert, que serà nomenada oïdora de comptes al Parlament de Catalunya.

Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Josep Pena i Sant, director de Serveis

Nascut a Mataró l’any 1970.

És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, diplomat d’Estudis Avançats en Ciències Polítiques i Socials i té un mestratge en Alta Funció Directiva. Des del 2016 ha treballat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural com a director dels Serveis Territorials a Barcelona. Abans havia estat docent del Departament de Dret i Ciències Polítiques de la Universitat Oberta de Catalunya i secretari de l’Organisme Autònom Escola Universitària d’Estudis Empresarials del Maresme.

En l’àmbit municipal, també ha estat coordinador de Serveis Generals del Consell Comarcal del Maresme, director-gerent de l’Institut Municipal d’Acció Cultural de l’Ajuntament de Mataró, secretari de l’Ajuntament de Dosrius i politòleg del Consell Comarcal del Maresme.


Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia