Educació

Entrega de documentació per acreditar els mèrits per accedir a la Inspecció d'Educació

Educació preveu incorporar noves places a la Inspecció d'Educació amb un concurs de mèrits

query_builder   14 novembre 2023 17:41

event_note Nota de premsa

Educació preveu incorporar noves places a la Inspecció d'Educació amb un concurs de mèrits

  1. Es valoren mèrits específics de lideratge docent i cal resoldre un cas pràctic
  2. S’han admès al concurs un total de 229 aspirants; els que superin el procediment i no obtinguin una plaça formaran part d’una llista de reserva

El Departament d’Educació ha convocat un concurs de mèrits per cobrir tres llocs de treball vacants a la Inspecció d’Educació: un al Baix Llobregat, un al Maresme-Vallès Oriental i un al Vallès Occidental, en comissió de serveis. Després de comprovar el compliment dels requisits, s’han admès al concurs un total de 229 aspirants. Els que superin el procés i no obtinguin plaça formaran part d’una llista de reserva, que posteriorment servirà per cobrir vacants temporals, seguint l’ordre de la llista.

Aquest dimarts a la tarda, les persones interessades han de presentar la documentació que acredita els seus mèrits. Es valoren, especialment, la capacitat professional, l’experiència (cal un mínim de vuit anys com a funcionari de carrera docent) i els mèrits específics com a docents, com ara la pertinença al cos de catedràtics, l’exercici de càrrecs directius amb avaluació positiva o haver ocupat llocs de responsabilitat tècnica a l’Administració educativa, entre d’altres. Posteriorment, hauran d’analitzar i resoldre per escrit un cas pràctic sobre les tècniques adequades per a l’actuació de la Inspecció d’Educació, en un màxim de tres hores, durant les quals només podran consultar normativa educativa.

La Inspecció d’Educació preveu que s’assignin les vacants a finals de desembre i organitzarà formacions específiques per a les inspectores i inspectors novells. També establirà un sistema de tutoria i avaluació per fer seguiment dels primers mesos d’exercici. Actualment, la plantilla de la Inspecció d’Educació és d’uns 250 professionals, repartits territorialment.

14 de novembre de 2023

2  

Imatges

Xerrada prèvia al lliurament de documentació

Xerrada prèvia al lliurament de documentació 2138838

Entrega de documentació per acreditar els mèrits

Entrega de documentació per acreditar els mèrits 2312159

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia