Recerca i Universitats

ESCI-UPF

El conseller Nadal destaca la importància de la formació d'experts en negocis i comerç internacional per a la projecció de Catalunya al món

query_builder   16 novembre 2023 18:41

event_note Nota de premsa

El conseller Nadal destaca la importància de la formació d'experts en negocis i comerç internacional per a la projecció de Catalunya al món

·El conseller de Recerca i Universitats ho ha dit en el transcurs d’una visita a l’Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI-UPF)

ESCI-UPF{"name":"2023/11/16/17/37/f609f87e-bfb7-425c-b957-b28efedbbd44.jpeg","author":"DREU","type":"0","location":"0","weight":110158}

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, ha destacat “la importància de la formació de generacions d’experts en negocis i comerç internacional que poden ser una bona ambaixada o interlocutors de la projecció internacional de Catalunya al món”. El conseller ho ha dit en el transcurs d’una visita a l’Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI-UPF) junt amb el director de l’Escola, Albert Carreras. Creada el 1993, l’ESCI és un centre docent d’ensenyament superior, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra. L’Escola forma professionals amb excel·lència en negocis internacionals i ser un centre de referència en recerca aplicada per a empreses i institucions internacionals. El conseller, que ha visitat les instal·lacions del centre i s’ha reunit amb l’equip de govern de l’ESCI, ha subratllat el fet que el grau que imparteix l’Escola “serveix tant per a l’administració com per al món de l’empresa amb vista a la projecció internacional de l’economia de Catalunya”.

Per la seva banda, el director de l’ESCI, Albert Carreras, ha destacat "la proximitat, tant física com de bona sintonia, amb el Departament de Recerca i Universitats” i s'ha mostrat “agraït de poder compartir els orígens i el present d’ESCI-UPF, així com els reptes i oportunitats de futur de la institució, amb el conseller Nadal”.

Actualment, aquest centre imparteix el màster en Negocis Internacionals i dos graus: el grau en Negocis i Màrqueting Internacionals i el nou grau interuniversitari en Bioinformàtica, en col·laboració amb la UB, la UAB i la UPC. Aquest grau, que s’imparteix íntegrament en anglès, neix per donar resposta a les necessitats del mercat laboral i per la seva singularitat és únic al sistema universitari de Catalunya.

L’ESCI té un total de 619 alumnes matriculats de graus: 477 al grau en Negocis i Màrqueting Internacionals, i 142 en el grau en Bioinformàtica. Pel que fa a mobilitat internacional, l’ESCI acull un total de 87 estudiants internacionals.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia