Salut

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha rebut aquest migdia el diploma que l¿acredita com institució amb el Segell EFQM 600 d¿Excel·lència en la gestió.

La Fundació Sanitària Mollet rep el segell EFQM 600 d'Excel·lència en la gestió

query_builder   17 novembre 2023 15:57

event_note Nota de premsa

La Fundació Sanitària Mollet rep el segell EFQM 600 d'Excel·lència en la gestió

  1. El conseller Balcells ha presidit aquest migdia el lliurament del diploma que reconeix la gestió excel·lent, innovadora i sostenible
La Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha rebut aquest migdia el diploma que l’acredita com institució amb el Segell EFQM 600 d’Excel·lència en la gestió{"name":"2023/11/17/15/48/9973bfb6-846a-45f5-8d40-7cc0aac6ab67.JPG","author":"Paula Roque","type":"0","location":"0","weight":669188}

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha rebut aquest migdia el diploma que l’acredita com institució amb el Segell EFQM 600 d’Excel·lència en la gestió, una certificació internacional que reconeix una gestió excel·lent, innovadora i sostenible i s’atorga a institucions públiques i privades de tots els sectors. Actualment 34 organitzacions a Espanya -3 a Catalunya- tenen un segell EFQM 600 o superior. La FSM és la primera institució en el sector salut en rebre’l.

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha presidit el lliurament de l’acreditació -“fruit d’una llarga trajectòria-i ha destacat que “la Fundació Sanitària Mollet és referent en governança ètica, valors i sostenibilitat”. “És un model a seguir pel conjunt del sistema de salut”, ha subratllat. El titular de Salut ha afegit que “l’excel·lència en gestió és un instrument per atendre millor les necessitats assistencials” i ha demanat la complicitat de l’atenció hospitalària, l’atenció primària i els agents socials per afrontar els reptes de salut. “La bona gestió ens ha de permetre donar un bon resultat assistencial”, ha conclòs.

També han participat en l’acte de reconeixement l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio, el director general del Club Excel·lència en Gestió, Ignacio Babé, la presidenta del Patronat de la Fundació Sanitaria Mollet, Maia Alcoberro, i el director general de la Fundació Sanitaria Mollet, Jaume Duran.

El segell EFQM 600 el concedeix la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat, representada a Espanya pel Club d’Excel·lència en Gestió. En el cas de la Fundació Sanitària Mollet, aquest reconeixement destaca alguns elements clau, com el compromís amb la sostenibilitat –amb el projecte Green Hospital- i una governança plural que es materialitza a través de la participació de la societat civil, del consell de participació ciutadana i del consell d’alcaldes. També valora el compromís social a través de l’Obra Social El Roure, l’aposta per la qualitat institucional -amb certificacions com la Joint Comission de qualitat assistencial i seguretat del pacient- i la proposta en defensa dels principis de la bioètica en tots els nivells.

Per al director general de la FSM, Jaume Duran “assolir l'EFQM 600, juntament amb la certificació Joint Commission International, prestigia l'esforç de la institució i dels seus professionals i el seu compromís amb la qualitat assistencial i de gestió”.

La Fundació Sanitària Mollet compta amb tres centres hospitalaris (Hospital Universitari Mollet; Hospital Sociosanitari Mollet I Centre de Salut Mental I Addiccions Mollet) I tres residències (La Vinyota, Pedra Serrada i Santa Rosa).

Visita a Mollet i vacuna

Coincidint amb el lliurament del segell EFQM 600, el conseller de Salut, Manel Balcells, ha visitat aquest matí l’Hospital de Mollet i s’ha reunit amb professionals del centre. Hores abans ha visitat el CAP Plana Lledó de Mollet i s’ha reunit també amb els treballadors. El titular de Salut ha aprofitat l’estada al CAP per vacunar-se de la grip i de la COVID-19, alhora que ha recordat la importància de vacunar-se per frenar els virus respiratoris abans de l’arribada de l’hivern.

5  

Imatges

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha rebut aquest migdia el diploma que l¿acredita com institució amb el Segell EFQM 600 d¿Excel·lència en la gestió.

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha rebut aquest migdia el diploma que l¿acredita com institució amb el Segell EFQM 600 d¿Excel·lència en la gestió. 669188

El conseller Balcells ha presidit aquest migdia el lliurament del diploma que reconeix la gestió excel·lent, innovadora i sostenible.

El conseller Balcells ha presidit aquest migdia el lliurament del diploma que reconeix la gestió excel·lent, innovadora i sostenible. 7944857

El titular de Salut ha aprofitat l¿estada al CAP per vacunar-se de la grip i de la COVID-19.

El titular de Salut ha aprofitat l¿estada al CAP per vacunar-se de la grip i de la COVID-19. 409547

Manel Balcells ha visitat el CAP Plana Lledó de Mollet i s¿ha reunit amb els treballadors.

Manel Balcells ha visitat el CAP Plana Lledó de Mollet i s¿ha reunit amb els treballadors. 412266

El conseller de Salut ha visitat l¿Hospital de Mollet.

El conseller de Salut ha visitat l¿Hospital de Mollet. 647440

Sistema de salut
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia