Direcció General de Comunicació

Rodalies (foto ACN)

El Govern crea la figura del Comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies

query_builder   23 novembre 2023 19:11

event_note Nota de premsa

El Govern crea la figura del Comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies

  1. Entre les seves funcions hi ha garantir que el traspàs es dugui a terme amb èxit i eficiència, així com aconsellar els equips tècnics per establir i assegurar el compliment dels estàndards de qualitat en els serveis ferroviaris, incloent-hi la puntualitat, la seguretat i l'atenció al client

El Govern ha aprovat la creació de la figura del Comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies, que s’adscriu al Departament de Territori, com a òrgan d’assessorament, impuls i desplegament del traspàs integral de Rodalies. Actuarà de manera coordinada amb les diferents unitats competents en matèria ferroviària d’aquesta conselleria i sota la direcció superior de la personal titular del Departament.

Les funcions del Comissionat són assessorar el Departament de Territori en tasques de supervisió amb l’objectiu d’assegurar que el procés de traspàs es dugui a terme amb èxit i eficiència i recomanar accions i estratègies que garanteixin que la transició de Rodalies de Catalunya es realitzi sense impactes significatius en la prestació del servei i la satisfacció dels usuaris. En aquest sentit, assessorarà el Departament de Territori per tal d’assegurar la continuïtat operativa dels serveis de Rodalies durant i després del traspàs i evitar interrupcions significatives.

Així mateix, participarà en la planificació estratègica dels recursos i les operacions per aconseguir una eficiència màxima; aconsellarà els equips tècnics per establir i assegurar el compliment dels estàndards de qualitat en els serveis ferroviaris, incloent-hi la puntualitat, la seguretat i l'atenció al client i, finalment, qualsevol altra funció que, en aquest àmbit, li encomani el Govern o la persona titular del Departament de Territori.

Infraestructures
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia