Ferrocarrils

FGC

El Parc Astronòmic del Montsec projecta 'The Dark Side Of The Moon' de Pink Floyd en commemoració del 50è aniversari del disc

query_builder   27 novembre 2023 18:34

event_note Nota de premsa

El Parc Astronòmic del Montsec projecta 'The Dark Side Of The Moon' de Pink Floyd en commemoració del 50è aniversari del disc

Una experiència única: Pink Floyd i el seu llegat immortal fusionen música i imatges de l’univers al Parc Astronòmic del Montsec

A partir del 2 de desembre estan programades sis projeccions ‘The Dark Side Of The Moon’ fins a les Festes de Nadal

FGC{"name":"2023/11/27/13/54/22b81f59-d11b-4458-99a5-287edae0dbc6.jpg","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":74278}

S’estrena 'The Dark Side of the Moon' al Parc Astronòmic del Montsec. A partir del 2 de desembre hi haurà sis projeccions fins al final de les Festes de Nadal i després les projeccions s’allargaran durant tot l’any 2024.

Un muntatge captivador que fusiona la música del mític àlbum, imatges de l’univers i tecnologia actual. Aquesta programació vol commemorar el 50è aniversari de l’icònic disc de Pink Floyd amb la projecció especial del documental. Aquest espectacle fusiona la música de Pink Floyd amb imatges d’astronomia per crear una experiència immersiva única que transporta els espectadors al món del rock psicodèlic i de l'univers.

L'espectacle, que ha tingut un increïble èxit a tot Europa, arriba per primera vegada a l'estat espanyol al Parc Astronòmic del Montsec. Aquesta projecció marca un esdeveniment excepcional per als apassionats de la música i l'astronomia.

FGC{"name":"2023/11/27/13/55/09aa9463-d4b5-4d7b-b19e-e6da9eabc9ed.jpg","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":61873}

L'àlbum 'The Dark Side Of The Moon' de Pink Floyd va ser concebut durant les actuacions en directe de la banda el 1972 i s'ha convertit en un clàssic atemporal del gènere rock, amb més de 50 milions de còpies venudes a tot el món.

La pel·lícula combina imatges impressionants, del sistema solar i més enllà, que es reprodueixen durant 42 minuts mentre sona la versió 5.1 remasteritzada ‘The Dark Side Of The Moon’. Les 10 cançons de l'àlbum s’acompanyen d'un espectacle visual únicament creat per a aquesta ocasió i cadascun dels temes té una temàtica visual diferent amb una experiència 2D.

El director del Parc Astronòmic del Montsec, Salvador J. Ribas, ha expressat la seva satisfacció per aquest espectacle i ha comentat que des del PAM estan “encantats de compartir aquesta experiència única amb tots els aficionats a la música i l’astronomia. L'espectacle 'The Dark Side of the Moon' proporciona una oportunitat excepcional per fusionar la música icònica de Pink Floyd amb les meravelles de l’univers."

FGC{"name":"2023/11/27/13/56/0974b418-0e92-473b-bf4b-c92a91a8edd7.jpg","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":233600}

La projecció d'aquest espectacle innovador ofereix una experiència diferent del que estem acostumats i obre l'Astronòmic a nous públics. Ribas ha afegit: "És una manera única d'explorar la connexió entre la música i l'espai."

En la mateixa línia, Ribas ha destacat la importància històrica d'aquest esdeveniment: "Si Pink Floyd va escollir un planetari fa 50 anys per presentar aquest disc emblemàtic, és ideal que ara 'retorni' als planetaris, és una commemoració única i especial del 50è aniversari d'aquest àlbum icònic."

Les entrades es poden adquirir al lloc web oficial parcastronomic.cat, per un preu de 20,00 € i inclou la projecció de l'espectacle audiovisual de Pink Floyd i una visita guiada al Parc de Telescopis del Parc Astronòmic del Montsec.

Més informació sobre l’Astronòmic en el següent enllaç.

Tràiler de la projecció enllaç 

Kit de premsa: redaccional (CAT/ESP) i selecció fotogràfica enllaç

Vídeo de tràiler


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia