1. El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià de Besòs i s'ha reunit amb l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol.
El delegat Joan Borràs visita el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià de Besòs
El delegat Joan Borràs visita el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià de Besòs
{"name":"2023/11/29/17/07/f3f7b32c-3f39-40e0-a955-b0229df22782.jpg","author":"Delegació Badalona","type":"0","location":"0","weight":2216532}

Aquest dimecres, 29 de novembre, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat Badalona (Barcelonès) durant una jornada de treball que ha inclòs trobades amb responsables del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià de Besòs i amb l'equip de govern de l'Ajuntament badaloní.

Primer, Borràs s'ha dirigit al Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià de Besòs per conèixer les necessitats del centre i posar el focus en la seva importància en el foment de l'ús del català. El delegat s'ha reunit amb la directora, Gemma Giménez, la coordinadora de Recursos i Serveis del Consorci per a la Normalització Lingüístic, Natàlia Tomàs, i la gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística, Emma Vázquez.

Posteriorment, el delegat ha fet una visita institucional a l'Ajuntament de Badalona. Allà s'ha trobat amb membres del consistori i s'ha reunit amb l'alcalde, Xavier García Albiol, i amb membres de l'equip de govern.

El delegat Joan Borràs es reuneix amb l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol
El delegat Joan Borràs es reuneix amb l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol
{"name":"2023/11/29/17/08/b8445086-005a-460f-b790-7dfa88f96f55.jpg","author":"Delegació Barcelona","type":"0","location":"0","weight":1280993}

L'àmbit de l'Atenció Primària ha centrat la trobada, en la qual, Borràs ha informat que la inauguració del CAP El Gorg està a prop, i que l’Ajuntament i la Generalitat estan acabant de coordinar la cessió del terreny perquè es completi la construcció del CAP Sant Crist.

Durant la reunió també s'ha tractat l'avenç de la construcció de l'institut La Riera. El delegat ha indicat que s'està enllestint l'adjudicació del projecte. "Tots els temes que hem tractat estan en marxa i la Generalitat continua treballant", ha explicat Borràs. Per la seva banda, l'alcalde badaloní també s'ha mostrat satisfet després de la trobada.