Protecció Civil ha finalitzat l'Alerta el Pla de risc químic PLASEQCAT pel núvol tòxic fruit de la barreja de diversos productes químics en un dipòsit a l’empresa QUIMOPROX al polígon Can Magre de Sta. Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). Durant l'incident s'ha recomanat el confinament de les empreses de Can Magre i s'ha demanat a la població evitar acostar-se a la zona.

Després que el 112 hagi rebut la primera trucada a les 10.23h, al lloc de l'incident s'han desplaçat operatius de Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques SEM. Bombers han mobilitzat nou dotacions per neutralitzar la fuita amb aigua, controlar el flux i ventilar la nau. El vessament s'ha diluït amb aigua i ha quedat controlat al voltant de les 11.07h i els Bombers han informat de lectures negatives a la zona.

El SEM ha activat dos unitats terrestres, l'equip conjunt SEM- Bombers, i dues unitats de la Unitat d'Intervenció i Suport. El SEM ha donat d'alta in situ a les cinc persones ferides de caràcter lleu.