1. El delegat del Govern a Barcelona ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino
Reunió entre el delegat Joan Borràs i l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino
Reunió entre el delegat Joan Borràs i l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino
{"name":"2023/12/12/15/30/4cee84e8-51de-4a05-9d35-40e227827bcb.jpg","author":"Mónica García Moreno","type":"0","location":"0","weight":1442210}

El dilluns 11 de desembre, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, va rebre l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, a la seu de la Delegació. Ambdós van mantenir una reunió de treball per abordar qüestions d'urbanisme, educació i mobilitat que afecten el municipi del Baix Llobregat.

La trobada també va comptar amb el cap de l'oficina del delegat, Sergi Seguí, i l'assessor d'alcaldia, Lluís Cusí. Durant la reunió es van tractar temes concrets relacionats amb els equipaments de gestió compartida entre l'Ajuntament i la Generalitat i les infraestructures educatives i de cura de la gent gran.

Per una altra banda, el delegat va recollir les peticions de l'alcalde respecte a actuacions en l'àmbit del pas dels Ferrocarrils de laGeneralitat pel municipi i en referència al desenvolupament del polígon industrial Bofarull.