1. El titular de Drets Socials ha visitat aquesta tarda Vic i Roda de Ter
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, visita la Fundació Impulsa a Vic{"name":"2023/12/28/17/53/1faba81b-38d5-4e49-9a11-8b30c5cc336a.jpg","author":"DSO","type":"0","location":"0","weight":1645114}

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat la Fundació Impulsa, a Vic, acompanyat de la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós i Barrés. La Fundació Impulsa promou la igualtat d’oportunitats dels joves, i els acompanya en la seva formació i creixement personal, amb el suport de persones i organitzacions del territori, en especial del teixit empresarial.

Campuzano ha mantingut una reunió amb el president de la Fundació Impulsa, Carles Cuyàs; la directora, Alejandra Manau, i altres membres de la fundació i després ha conversat amb alguns dels joves que, gràcies a la fundació, s’han inserit al mercat laboral. Són joves amb compromís i motivació per seguir formant-se, però en situació de vulnerabilitat socioeconòmica, que reben el suport de la Fundació per cursar cicles de formació professional (FP) i millorar la seva inserció laboral.

Acompanyat de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montserrat Barniol, i la coordinadora serveis territorials DSO a la Catalunya Central, Pepi Ramírez, el conseller Campuzano s’ha desplaçat després a l’Ajuntament de Roda de Ter, on ha mantingut una reunió amb el govern municipal i ha signat el llibre d’honor. També ha visitat l’exposició de diorames de pessebres de Roda de Ter.

Posteriorment ha visitat la Fundació Miquel Martí i Pol amb l’alcalde de Roda de Ter i president de la Fundació, Toni Mas, i la directora de la Fundació, Montse Caralt, que li ha explicat els projectes de futur de la fundació i alguns dels més destacats d’enguany, entre ells la producció d’un documental sobre l’Arnau Baulenas, un noi de 18 anys amb discapacitat que explica la seva història i el seu exemple d'inclusió social a través de la poesia.

Precisament l’Arnau, participa en els Pastorets: l’encís del pessebre, de Jaume Salés Sanjaume, que es representa aquesta nit al teatre l’Eliseu. El conseller Campuzano assistirà a la representació per cloure la seva visita a Osona.

5  

Imatges

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, visita la Fundació Impulsa a Vic

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, visita la Fundació Impulsa a Vic 22125

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, a l'Ajuntament de Roda de Ter

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, a l'Ajuntament de Roda de Ter 317028

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat la Fundació Miquel Martí i Pol

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat la Fundació Miquel Martí i Pol 158327

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, amb l'Arnau Baulenas

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, amb l'Arnau Baulenas 164012

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, a l'exposició de pessebres de Roda de Ter

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, a l'exposició de pessebres de Roda de Ter 121213