Drets Socials

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, visita la Fundació Impulsa a Vic

El conseller Campuzano visita la Fundació Impulsa, que treballa per la inserció laboral de joves en situació de vulnerabilitat

query_builder   28 desembre 2023 20:34

event_note Nota de premsa

El conseller Campuzano visita la Fundació Impulsa, que treballa per la inserció laboral de joves en situació de vulnerabilitat

  1. El titular de Drets Socials ha visitat aquesta tarda Vic i Roda de Ter
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, visita la Fundació Impulsa a Vic{"name":"2023/12/28/17/53/1faba81b-38d5-4e49-9a11-8b30c5cc336a.jpg","author":"DSO","type":"0","location":"0","weight":1645114}

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat la Fundació Impulsa, a Vic, acompanyat de la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós i Barrés. La Fundació Impulsa promou la igualtat d’oportunitats dels joves, i els acompanya en la seva formació i creixement personal, amb el suport de persones i organitzacions del territori, en especial del teixit empresarial.

Campuzano ha mantingut una reunió amb el president de la Fundació Impulsa, Carles Cuyàs; la directora, Alejandra Manau, i altres membres de la fundació i després ha conversat amb alguns dels joves que, gràcies a la fundació, s’han inserit al mercat laboral. Són joves amb compromís i motivació per seguir formant-se, però en situació de vulnerabilitat socioeconòmica, que reben el suport de la Fundació per cursar cicles de formació professional (FP) i millorar la seva inserció laboral.

Acompanyat de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montserrat Barniol, i la coordinadora serveis territorials DSO a la Catalunya Central, Pepi Ramírez, el conseller Campuzano s’ha desplaçat després a l’Ajuntament de Roda de Ter, on ha mantingut una reunió amb el govern municipal i ha signat el llibre d’honor. També ha visitat l’exposició de diorames de pessebres de Roda de Ter.

Posteriorment ha visitat la Fundació Miquel Martí i Pol amb l’alcalde de Roda de Ter i president de la Fundació, Toni Mas, i la directora de la Fundació, Montse Caralt, que li ha explicat els projectes de futur de la fundació i alguns dels més destacats d’enguany, entre ells la producció d’un documental sobre l’Arnau Baulenas, un noi de 18 anys amb discapacitat que explica la seva història i el seu exemple d'inclusió social a través de la poesia.

Precisament l’Arnau, participa en els Pastorets: l’encís del pessebre, de Jaume Salés Sanjaume, que es representa aquesta nit al teatre l’Eliseu. El conseller Campuzano assistirà a la representació per cloure la seva visita a Osona.

5  

Imatges

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, visita la Fundació Impulsa a Vic

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, visita la Fundació Impulsa a Vic 22125

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, a l'Ajuntament de Roda de Ter

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, a l'Ajuntament de Roda de Ter 317028

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat la Fundació Miquel Martí i Pol

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat la Fundació Miquel Martí i Pol 158327

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, amb l'Arnau Baulenas

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, amb l'Arnau Baulenas 164012

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, a l'exposició de pessebres de Roda de Ter

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, a l'exposició de pessebres de Roda de Ter 121213

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia