Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona investiguen la mort d'un home i dos menors d’edat a l’interior d’un domicili del districte d’Horta-Guinardó de Barcelona.

Al voltant de les 17.30 hores els Mossos d’Esquadra han estat requerits per adreçar-se a un domicili ubicat al Passeig Universal de Barcelona després que una dona ha denunciat que els seus fills que estaven amb el pare no havien anat a l’escola. En arribar al lloc, els indicatius han activat els Bombers de Barcelona que han accedit per la finestra i han comprovat que a l’interior se sentia una olor similar al monòxid de carboni. Un cop a dins, s’han localitzat tres cossos sense vida, el d’un adult i dos menors d’edat.

Al lloc dels fets s’han desplaçat quatre unitats de suport avançat del SEM i un equip de psicòlegs, dos indicatius de Bombers de Barcelona i dos de la Guàrdia Urbana. Per part de Mossos d’Esquadra, s’han activat cinc dotacions policials i els equips d’investigadors i la Policia Científica que han treballat per recollir el màxim d’indicis per esclarir com s’haurien produït els fets.

La DIC de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació que a hores d’ara continua oberta.

L’autoritat judicial ha decretat el secret d’actuacions.