Direcció General de Comunicació

Ordinadors

El Govern destina 3,2 milions d'euros més a la digitalització de les aules

query_builder   23 novembre 2010 13:54

event_note Nota de premsa

El Govern destina 3,2 milions d'euros més a la digitalització de les aules

  • Aquesta nova inversió és fruit d’un romanent en la distribució entre les comunitats autònomes que participen en el programa Escuela 2.0 i que permet fer-ne una nova distribució
  • Amb aquesta inversió el Ministeri d’Educació i el Departament d'Educació destinen més de 34 milions d’euros al projecte EduCAT 1x1
 
El Govern ha aprovat avui destinar 3,2 milions d’euros més al programa EduCAT 1x1, un pressupost aportat a parts iguals entre el Ministeri d’Educació i el Departament d'Educació. Aquesta inversió prové del romanent del crèdit que el govern central reparteix entre les comunitats autònomes participants en el programa Escuela 2.0.
 
El projecte Escuela 2.0 és un pla d’integració de les noves tecnologies en els centres educatius, i que suposa un seguit de mesures paral·leles com ara la digitalització de les aules, l’ús de l’ordinador portàtil per cada alumne i la formació del professorat. A Catalunya, la implantació de les noves tecnologies s’ha fet a través del programa EduCAT 1x1, al qual ja s’han adherit 616 centres i 98.813 alumes d’educació secundària.
 
L’aportació que ha aprovat avui el govern se suma a la subscripció del conveni anual entre administració central i Generalitat per aquest programa. En total, es destinen 34.252.312 euros al desplegament del programa EduCAT 1x1.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia