Direcció General de Comunicació

Casa rural

La Generalitat atorga els Guardons d'Honor del Turisme 2010 a l'empresari Luis Gonzaga Rullan i a l'empresa Vivahotel

query_builder   23 novembre 2010 15:01

event_note Nota de premsa

La Generalitat atorga els Guardons d'Honor del Turisme 2010 a l'empresari Luis Gonzaga Rullan i a l'empresa Vivahotel

 
  • El Govern ha acordat avui atorgar la Medalla d’Honor del Turisme de Catalunya al president de l’empresa Mediterranea Beach & Golf Community (Lumine), Luis Gonzaga Rullan, per haver contribuït als interessos turístics a Catalunya mitjançant un estil de gestió innovador i efectiu
  • També ha acordat atorgar la Placa d’Honor del Turisme de Catalunya a l’empresa Vivahotel, en qualitat de gestora dels Vilars Rurals, amb motiu del projecte innovador impulsat pel Grup SERHS que, enguany, commemora el seu 35è aniversari (1975-2010)

El Govern ha acordat atorgar els Guardons de Turisme 2010, que distingeixen la trajectòria dels empresaris i entitats del sector turístic català. La Medalla d’Honor del Turisme de Catalunya ha estat atorgada a Luis Gonzaga Rullan i Colom, president de l’empresa Mediterranea Beach & Golf Community (Lumine), i la Placa d’Honor del Turisme de Catalunya ha estat atorgada a l’empresa Vivahotel, en qualitat de gestora dels Vilars Rurals .
 
La Generalitat de Catalunya reconeix anualment amb els Guardons del Turisme professionals, empreses i entitats del sector que, amb el seu esforç, han contribuït al desenvolupament del turisme a Catalunya.
 
Medalla d’Honor: Luis Gonzaga Rullan
 
L’empersari Luis Gonzaga Rullan ha rebut la Medalla d’Honor del Turisme per haver estat una de les persones que més han contribuït amb la seva exemplaritat professional als interessos turístics a Catalunya i amb la convicció que el seu esforç i dedicació han prestat un servei d’excepcional rellevància per al sector. S’ha distingit per un estil de gestió innovador i efectiu i ha plantejat una nova manera d’afrontar la direcció de grans empreses basada en aconseguir el mateix grau de satisfacció de clients i treballadors. Destaca la seva llarga trajectòria professional al sector de turisme en la qual ha estat director general de Riu Hotels, president d’Occidental Hotels i director general i president executiu de Port Aventura.
 
Placa d’Honor: Vivahotel
 
La Generalitat atorgarà la Placa d’Honor del Turisme a l’empresa Vivahotel, en qualitat de gestora dels Vilars Rurals. Es tracta d’un projecte innovador impulsat pel Grup SERHS en l’àmbit de l’allotjament en el món rural: uns establiments concebuts per estar ubicats a prop de viles de remarcat interès natural, cultural, paisatgístic o monumental.
 
L’any 2003 es va crear el Vilar Rural de Cardona, el 2004 el Vilar Rural de Sant Hilari de Sacalm, i el 2008 el Vilar Rural d’Arnes. La intenció és desenvolupar una xarxa de Vilars Rurals de fins a deu establiments equidistants dins les comarques de Catalunya. Enguany el Grup SERHS celebra el seu 35è aniversari (1975-2010).
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia