Agents Rurals

Comís

Els Agents Rurals denuncien dos furtius que capturaven mamífers dins de zones de seguretat

query_builder   25 gener 2024 10:04

event_note Nota de premsa

Els Agents Rurals denuncien dos furtius que capturaven mamífers dins de zones de seguretat

  1. Els dos individus, que actuaven de nit, també han estat denunciats per utilitzar un tipus de munició prohibida
  2. Han estat enxampats in fraganti gràcies a un dispositiu de vigilància organitzat per efectius del Grup Especial de Verins i Antifurtivime (GEVA) del Cos d’Agents Rurals

Els Agents Rurals han denunciat dos furtius per infracció a la normativa de caça, ja que feien ús d'una arma de foc de nit i dins zones de seguretat en espais propers a cases, camins i carreteres.

El dispositiu de vigilància organitzat per efectius del Grup Especial de Verins i Antifurtivime (GEVA) del Cos d’Agents Rurals ha permès localitzar les dues persones in fraganti quan feien captures dins el terme municipal de Massalcoreig (Segrià) en coordinació amb la Unitat RPAS del Grup de Suport Aeri.

Comís{"name":"2024/01/22/14/35/a31bab97-f4dc-446c-a4c8-cc33c96f1a44.jpg","author":"Agents Rurals","type":"0","location":"0","weight":117549}


Els furtius també han estat denunciats per utilitzar munició tipus “posta”. Aquesta munició està prohibida per a la caça donada la seva perillositat.

Aquests fets estan tipificats com infracció administrativa molt greu per la Llei estatal de caça 1/1970 de 4 d'abril, i les sancions van dels 3.001 als 120 mil euros.

Una d’aquestes persones també ha estat denunciada per desobediència als agents de l'autoritat ja que va fer cas omís de les indicacions que se li donaven.

L'arma ha estat comissada i posada a disposició de la Intervenció d'Armes de la Guàrdia Civil.

Acció climàtica
Agenda rural
Biodiversitat
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia