Centre Estudis Opinió

3a onada de l'Òmnibus de la Generalitat de Catalunya 2023

El CEO publica els resultats de la 3a onada de l'Òmnibus de 2023

query_builder   24 gener 2024 11:35

event_note Nota de premsa

El CEO publica els resultats de la 3a onada de l'Òmnibus de 2023

Avui, dimecres 24 de gener, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, ha presentat en roda de premsa les dades corresponents a la 3a onada de Òmnibus de la Generalitat de Catalunya de 2023.

L’Òmnibus és una enquesta que el CEO elabora a partir de les preguntes que proposen els departaments de la Generalitat de Catalunya. D’aquesta manera, els departaments i organismes de la Generalitat tenen la possibilitat de preguntar sobre algunes matèries de la seva àrea de gestió per conèixer-ne l’opinió de la ciutadania.

Per això, l’enquesta recull diversos temes vinculats a les polítiques públiques de la Generalitat. En aquesta tercera onada hi ha preguntes relacionades amb les polítiques lingüístiques, l’educació, mesures de conciliació, percepció de seguretat, reducció de la jornada laboral, regulació de màquines escurabutxaques i preferències per la realització de tràmits amb el administració pública, entre d’altres.

L’Òmnibus s’ha fet mitjançat enquestes autoadministrades a una mostra probabilística i nominal de la població de 16 i més anys resident a Catalunya. En aquesta onada, s’ha obtingut una mostra aleatòria de de 2.162 persones, 1.868 de les quals van respondre en línia (un 86,4%) i les 294 restants, en paper (un 13,6%). El treball de camp de l’enquesta es va realitzar entre el 29 de setembre i el 30 de novembre de 2023. Amb aquesta estratègia de mostreig, el marge d’error mostral de l’enquesta, per a un nivell de confiança del 95% i sota la hipòtesi de màxima variança (p=q=0,5), el podem aproximar al+ 2,11.

Podeu consultar tots els documents relacionats amb l’Òmnibus (taules estadístiques, microdades, qüestionari, dossier de premsa,...) al web del CEO.

1  

Fitxers adjunts

3a onada de l'Òmnibus de la Generalitat de Catalunya de 2023

3a onada de l'Òmnibus de la Generalitat de Catalunya de 2023
PDF | 835891

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia