1. L’Integrated Systems Europe (ISE), el congrés de l’audiovisual més gran del món, torna a Barcelona per tercer any consecutiu
  2. Enguany se celebren 20 anys de la primera edició que es va celebrar a Amsterdam.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha comparegut aquesta tarda al Convent dels Àngels amb motiu del 20è aniversari del saló Integrated Systems Europe (ISE) donant la benvinguda un any més a l’organització d’aquest saló, que obrirà les portes del 30 de gener al 2 de febrer al recinte Gran Via.

Sopar amb motiu del 20è aniversari del saló ISE
Sopar amb motiu del 20è aniversari del saló ISE (fotografia: Jordi Bedmar)
{"name":"2024/01/29/21/52/8d4209c6-83c3-4558-9bb4-8265411eb7fb.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":76547}

Aragonès ha destacat la importància d’aquest saló, que “esdevé un punt de trobada de sectors amb un enorme potencial econòmic i social”, i ha afegit que l’ISE “és l'esdeveniment internacional líder en l'àmbit audiovisual i sistemes integrats”.

El cap de l’Executiu ha remarcat que enguany l’ISE disposarà de més espai i expositors que mai fins ara, un augment que “és el millor indicador del potencial que l'ISE i Catalunya han generat en començar a treballar conjuntament”. En aquesta mateixa línia, Aragonès ha afirmat que “per Catalunya, Integrated Systems Europe, no és només una de les moltes fires o congressos entre els molts que Barcelona acull al llarg de l'any”.

Durant l’acte, Aragonès ha destacat que “Catalunya mira cap endavant” i ho fa en “sectors d'alt valor afegit" com l’audiovisual i el tecnològic. Pere Aragonès ha volgut aprofundir l'alta capacitat que té Catalunya de “pensar en gran” a través de la recerca i coneixement, gràcies al “talent dels nostres investigadors i al dinamisme de les nostres empreses del sector” i ho ha exemplificat amb el superordinador del MareNostrum 5 i el nou sincrotró Alba II.

“Som un país emergent en l'àmbit audiovisual i tecnològic", ha subratllat el president, afegint que Catalunya és “un país ideal per invertir, buscar aliances i trobar interessos compartits”. Aragonès ha remarcat que l’ISE “ha creat sinergies extremadament positives a tot l'ecosistema de Catalunya”, sinergies com les de totes les empreses tecnològiques que han decidit establir-se a Barcelona, en els projectes per dotar el país de les infraestructures que necessita el sector com la nova Catalunya Media City, amb la creació d’un centre audiovisual “per esdevenir el més potent i innovador hub de cultura audiovisual i digital a Europa”, ha declarat.

Finalment, el cap de l’executiu ha conclòs l’acte afirmant que “som un país inquiet, poc convencional” i que “si el món es mou, no ens podem aturar”.

L'acte ha comptat amb la presència del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, així com de Michael Blackman, director general del Saló ISE i Pau Relat i Vidal, president de Fira de Barcelona.

3  

Imatges

Sopar amb motiu del 20è aniversari del saló ISE

Sopar amb motiu del 20è aniversari del saló ISE 95732

Sopar amb motiu del 20è aniversari del saló ISE

Sopar amb motiu del 20è aniversari del saló ISE 76547

Sopar amb motiu del 20è aniversari del saló ISE

Sopar amb motiu del 20è aniversari del saló ISE 84434