Bombers

Una dona ha mort en un incendi d'habitatge a Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

query_builder   4 febrer 2024 23:16

event_note Nota de premsa

Una dona ha mort en un incendi d'habitatge a Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

  1. Dues persones més han resultat lleus a causa de l’incendi


Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest vespre, en l’extinció d’un incendi d’habitatge al carrer Ramon Casas de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) on ha mort una persona i dues més han resultat ferides.

L’incendi, del qual han estat alertats a les 19.58 hores, estava situat en un dels pisos de la segona planta. Els efectius dels bombers han accedit al seu interior per sufocar les flames i fer recerca de les persones que hi residien. Han localitzat l’incendi en una habitació que ha cremat totalment, i en una altra habitació contigua han trobat a una dona de 94 anys sense vida. Les altres dues persones d’aquest immoble, un home de 72 anys i una dona de 65 anys, havien pogut sortir prèviament de l’edifici. Aquestes han estat ateses i evacuades lleus a l’hospital de Mollet del Vallès pels serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que hi ha desplaçat 3 unitats.

Els bombers, que han treballat amb vuit dotacions: tres vehicles d’aigua, una autoescala, un furgó d’equips respiratoris, tres de comandament amb el sotscap de coordinació territorial, i la unitat sanitaritzada del GROS (Grup Operatiu de Suport) amb un infermer del SEM, han donat per extingit l’incendi a les 20.45 hores i han procedit a revisar la resta de pisos.

Durant l’extinció s’han confinat part dels veïns de l’edifici de quatre plantes (amb quatre pisos a cada una d’elles) més àtic (amb dos pisos) fins que els bombers han extingit l’incendi i confirmat que la zona era segura per poder evacuar el bloc. Cap a les 22.40 hores, amb l’edifici ventilat i lliure de fum, els veïns ja han pogut tornar als seus respectius habitatges.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació de les causes de l’incendi i de les tasques judicials pertinents. Al lloc, també han treballat efectius de la Policia Local.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia