Delegació al Penedès

Irene Puig, directora dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda del Penedès

Irene Puig és nomenada directora dels serveis territorials d'Economia i Hisenda al Penedès

query_builder   7 febrer 2024 10:55

event_note Nota de premsa

Irene Puig és nomenada directora dels serveis territorials d'Economia i Hisenda al Penedès

  1. A la vegueria del Penedès ja s’han desplegat nou serveis territorials i amb el nomenament d’Irene Puig es comença a desplegar el desè


La gelidenca Irene Puig Campreciós ha estat nomenada directora dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda. Actualment, al Penedès ja s'han desplegat nou serveis territorials i amb el nomenament de Puig al capdavant d'Economia i Hisenda s'inicia el desplegament del desè. Està previst que aviat s'incorporin les dues direccions territorials que manquen per completar el desplegament de dotze departaments de la Generalitat a la vegueria del Penedès.

Irene Puig és Llicenciada en Dret i fins ara ha treballat com a cap de la Secció de Mediació de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya. Des del novembre de 2021 fins al mes de març del 2023 també va assumir la funció de Cap de Secció d'Arbitratge.

Amb anterioritat havia desenvolupat tasques de Responsable de Mediacions de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, de Coordinadora del telèfon d'atenció al consumidor de l'Institut Català del Consum i de Tècnica de Consum, amb atenció directa als consumidors.

Els serveis territorials d'Economia i Hisenda s'han instal·lat a l'edifici Ignova d'Igualada juntament amb els de Territori i Salut, que ja s'havien desplegat fa uns mesos.


1  

Imatges

Irene Puig, directora dels Serveis Territorials d'Economia i Empresa al Penedès

Irene Puig, directora dels Serveis Territorials d'Economia i Empresa al Penedès 825863

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia