1. El titular d’Empresa i Treball ha visitat aquesta companyia beneficiària dels ajuts per a noves inversions industrials al Vallès Oriental
  2. La Generalitat de Catalunya hi ha destinat 4,4 milions d’euros a aquesta comarca i s’han beneficiat 21 empreses que creen i mantenen més de 1.600 llocs de treball

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat que “l’empresa IHT és un exemple de projecte que ens ajudarà a reindustrialitzar Catalunya generant llocs de treball de qualitat i arrelat al territori”. El conseller ha visitat aquest matí aquesta companyia, beneficiària dels ajuts per a noves inversions industrials a la comarca del Vallès Oriental.

El titular del Departament ha recordat que l’objectiu del Govern és la “reindustrialització del país” i ha valorat els beneficis de projectes com el d’IHT “ja que contribueixen a enfortir el teixit productiu i a la transició verda”.

IHT és un grup empresarial europeu dedicat al desenvolupament, fabricació i comercialització de dispositius mèdics. El projecte consisteix a internalitzar processos productius per a la fabricació de components biomèdics. La inversió prevista és d’1,3 milions d’euros que suposarà la creació de 4 llocs de treball i el manteniment de 160. El Departament els ha atorgat un ajut de 271.550,36 euros.

Un total de 4,4 milions d’euros a la comarca del Vallès Oriental

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Treball, ha destinat un total de 4,4 milions d’euros en ajuts per a projectes d’inversions productives que millorin la competitivitat, l’impacte en el grau de sostenibilitat ambiental i la digitalització a empreses industrials al Vallès Oriental. Aquests ajuts permetran mobilitzar una inversió total de 24,1 milions d’euros a la comarca.

En total s’han beneficiat 21 empreses, majoritàriament petites i mitjanes, que consolidaran 1.685 llocs de treball i en crearan 109 de nous.

Aquestes inversions han de ser tractores en la cadena de valor de l’activitat, d’acord amb els objectius del Pacte Nacional per a la Indústria i especialment en els àmbits de la sostenibilitat, l’eficiència energètica i la digitalització dels processos productius.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 Twitter: @empresacat | @treballcat

2  

Imatges

Imatge de la visita del conseller a l'empresa

Imatge de la visita del conseller a l'empresa 241903

Imatge de la visita del conseller a l'empresa

Imatge de la visita del conseller a l'empresa 252881