Empresa i Treball

L¿empresa belga Teblick inverteix 4,3 milions d¿euros per construir una nova planta industrial a Catalunya

L'empresa belga Teblick inverteix 4,3 milions d'euros per construir una nova planta industrial a Catalunya

query_builder   11 febrer 2024 11:00

event_note Nota de premsa

L'empresa belga Teblick inverteix 4,3 milions d'euros per construir una nova planta industrial a Catalunya

  1. L'empresa, especialitzada en el disseny, fabricació a mida i muntatge de components per a instal·lacions i equipaments industrials, trasllada la seva seu catalana al Far d’Empordà (Alt Empordà)
  2. Per a aquest projecte de creixement al nostre país, Teblick ha comptat amb el suport del Govern de la Generalitat per mitjà d’ACCIÓ
  3. La nova planta, de 4.000m2 i dissenyada amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, servirà a la companyia per reforçar el seu negoci a Catalunya i al conjunt de l’Estat, i expandir-lo a l’Orient Mitjà i el Nord d’Àfrica

L'empresa belga Teblick, que fabrica instal·lacions a mida d'alta qualitat per a empreses i instal·lacions industrials, ha invertit 4,3 milions d'euros en la construcció d'una nova planta al Far d'Empordà (Alt Empordà). La companyia està especialitzada en el modelatge i fabricació a mida d'instal·lacions completes de tractament d'aire i aigua, així com per a l'emmagatzematge, transport i aïllament de productes químics.

L’empresa, que des del 2014 estava instal·lada a Vilamalla (Alt Empordà) amb el nom d’Eco Sistema Teblick, ha completat el trasllat a la nova seu aquest mateix mes de gener. Una planta de 4.000m2 dissenyada per ser autosuficient energèticament i basada en la sostenibilitat. Teblick compta amb quinze treballadors establerts a Catalunya i té previst un pla d’expansió progressiu de cara els propers anys, tant pel que fa a nombre de professionals com de volum de negoci.

El Director de la Planta de Teblick a Catalunya, Joan Barris Boada, explica que “l’objectiu és que aquestes instal·lacions ajudin l’empresa a ser reconeguda a tot el territori català, així com al conjunt de l’Estat”. Barris Boada afegeix que “volem aprofitar la ubicació estratègica i les infraestructures de Catalunya per obrir mercat a l’Orient Mitjà i als països del nord d’Àfrica”.

Eco Sistema Teblick a El Far d’Empordà (Alt Empordà) forma part de l’empresa familiar belga Teblick (1958), una companyia ubicada a Anvers (Bèlgica) que es dedica a fabricar equips personalitzats amb plàstic d’alta qualitat per a instal·lacions i maquinària de tractament d’aire i aigua, així com l’emmagatzematge, transport i aïllament de productes químics. A la planta belga compta amb 50 treballadors.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 Twitter: @empresacat | @treballcat | @ccamcat

 Facebook: Empresa | Treball | CCAM

 Linkedin: Empresa | Treball

 Youtube: Empresa | Treball


Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia