Cultura

Visita de la consellera Garriga a Sabadell

La consellera de Cultura es reuneix amb l'alcaldessa de Sabadell

query_builder   9 febrer 2024 16:03

event_note Nota de premsa

La consellera de Cultura es reuneix amb l'alcaldessa de Sabadell

  1. Garriga ha dit que, si s’aproven els pressupostos de 2024, una de les prioritats del Departament serà el suport a la rehabilitació dels equipaments culturals municipals de Catalunya
Visita de la consellera Garriga a Sabadell{"name":"2024/02/09/15/52/cefc2432-e9eb-450a-a1b9-0aabf820d10b.jpeg","author":"Arnau Pascual. Departament de Cultura","type":"0","location":"0","weight":257173}

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, s’ha reunit avui amb l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i altres membres del Consistori per repassar els diferents projectes culturals d’interès per al municipi.

Després de la reunió, la consellera ha destacat que “Sabadell és una ciutat clau en l’àmbit cultural, amb una clara vocació creativa i equipaments de referència”. Garriga ha afegit que “si s’aprova el pressupost de la Generalitat per al 2024, una de les prioritats del Departament de Cultura serà donar suport a la rehabilitació d’equipaments escènic-culturals municipals de tot Catalunya”. Això suposaria incorporar una partida específica que permeti crear un pla plurianual d’inversions per donar suport a la construcció o millor d’aquests equipaments.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha ressaltat “la importància de poder posar en el centre de les polítiques també els temes culturals” i ha esmentat diferents projectes de futur previstos al municipi, com el futur museu de la ciutat o l’edifici per a l’escola de música i conservatori a l’Eix Macià.

Un cop finalitzada la reunió, la consellera ha saludat els representants dels grups municipals i ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament.

1  

Imatges

Visita de la consellera Garriga a Sabadell

Visita de la consellera Garriga a Sabadell 330832

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia