1. Aquest divendres, el delegat del Govern a Barcelona ha visitat l'Ajuntament de Ripollet i ha recollit les peticions de l’equip de govern local en relació a la mobilitat i les infraestructures

Aquest divendres, 16 de febrer, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, ha visitat l'Ajuntament de Ripollet (Vallès Occidental) i s'ha reunit amb l'alcalde, Luis Tirado García, per abordar qüestions que afecten el municipi.

El delegat Joan Borràs i l’equip de govern de Ripollet visiten un pont d’accès al municipi.
El delegat Joan Borràs i l’equip de govern de Ripollet visiten un pont d’accès al municipi.
{"name":"2024/02/16/18/35/2d929aa9-3728-48e8-8915-2285a4cc1240.jpeg","author":"Delegació Barcelona","type":"0","location":"0","weight":1500995}

En la reunió de treball, l'alcalde ripolletenc ha traslladat al delegat les preocupacions de l'equip de govern local en referència a l'àmbit de les infraestructures vinculades a la mobilitat i l'autopista C-58, els equipaments educatius i el projecte d'una nova residència de gent gran. Borràs ha recollit les peticions i les traslladarà als departaments implicats.

Després de la reunió, el delegat s'ha trobat amb regidors i regidores del consistori i ha signat el llibre d'Honor. A més a més, Borràs i Tirado han visitat diferents accessos al municipi, entre ells, el pont del carrer de Tarragona, que connecta Ripollet amb Cerdanyola del Vallès i el Centre d'Urgències d'Atenció PrimàriaCerdanyola-Ripollet.

3  

Imatges

El delegat Joan Borràs es reuneix amb l¿alcalde de Ripollet, Luis Tirado.

El delegat Joan Borràs es reuneix amb l¿alcalde de Ripollet, Luis Tirado. 2514278

El delegat signa el llibre d¿honor de l¿Ajuntament de Ripollet.

El delegat signa el llibre d¿honor de l¿Ajuntament de Ripollet. 2493289

Visita al pont de la carretera de l¿Estació.

Visita al pont de la carretera de l¿Estació. 1732229