Centre Estudis Opinió

Enquesta sobre valors a Catalunya

El CEO publica els resultats de l'Enquesta sobre valors a Catalunya

query_builder   21 febrer 2024 11:13

event_note Nota de premsa

El CEO publica els resultats de l'Enquesta sobre valors a Catalunya

ceoAvui, dimecres 21 de febrer, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, ha presentat en roda de premsa els principals resultats de l’Enquesta sobre valors a Catalunya.

El CEO ha impulsat aquesta enquesta amb una mostra molt àmplia de la població catalana amb la voluntat de conèixer l’evolució dels valors de la ciutadania de Catalunya avui. L’enquesta ofereix una radiografia molt completa i representativa dels valors dels catalans i catalanes de 2023. L’estudi inclou preguntes sobre temes relacionats amb la visió sobre la vida, les justificacions morals, els valors humans, els valors econòmics, les prioritats polítiques o les actituds cap a la democràcia, la immigració o el gènere, entre d’altres. Aquesta enquesta continua la recerca sobre valors dels catalans que el CEO ja va iniciar, amb la darrera enquesta realitzada el 2018.

El treball de camp de l’enquesta es va dur a terme entre el 29 de setembre i el 30 de novembre de 2023 mitjançant enquestes autoadministrades (push-to-web+paper) a una mostra probabilística i nominal de la població de 16 i més anys resident a Catalunya. La mostra final per a aquest estudi és de 7.685 persones, 6.131 de les quals van respondre en línia (un 79,8%) i les 1.554 restants, en paper (un 20,2%).

El dossier de premsa recull els resultats principals de l’enquesta. Totes les dades, les taules estadístiques, les microdades, així com el qüestionari amb les preguntes literals estan disponibles a ceo.gencat.cat.

1  

Fitxers adjunts

Enquesta sobre valors a Catalunya

Enquesta sobre valors a Catalunya
PDF | 1091679

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia