Delegació a Barcelona

El delegat Joan Borràs i l'alcalde de Polinyà, Javier Silva

El delegat Joan Borràs destaca les inversions del Govern en els equipaments educatius en la seva visita a Polinyà

query_builder   21 febrer 2024 14:21

event_note Nota de premsa

El delegat Joan Borràs destaca les inversions del Govern en els equipaments educatius en la seva visita a Polinyà

  1. El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat Polinyà i s'ha reunit amb l'alcalde, Javier Silva

El dimarts, 20 de febrer, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, va visitar l'Ajuntament de Polinyà (Vallès Occidental) i es va reunir amb l'alcalde del municipi, Javier Silva Pérez, per abordar qüestions que afecten la població vallesana.

El delegat Joan Borràs i l'alcalde de Polinyà, Javier Silva
El delegat Joan Borràs i l'alcalde de Polinyà, Javier Silva. (Foto: Ajuntament de Polinyà)
{"name":"2024/02/21/11/55/13c67c5e-e146-4111-b145-c6c2387e67af.jpg","author":"Ajuntament de Polinyà","type":"0","location":"0","weight":1105046}

Durant la jornada de treball de la Delegació a Polinyà, Borràs va recollir les necessitats i preocupacions de l'equip de govern local, i es va comprometre a traslladar-les als departaments de la Generalitat corresponents. En la reunió es van tractar temes de l'àmbit de la mobilitat, la sequera i els equipaments educatius.

Precisament, el delegat va visitar les instal·lacions de l'Escola de la Vila, un centre sorgit de la fusió de les escoles Polinyà i Pere Calders l’any 2022. Des d’aleshores, el Departament d'Educació desenvolupa actuacions d'adequació i rehabilitació dels espais. Entre els anys 2021 i 2024, el Departament ha invertit més de 900.000 euros en els equipaments educatius de Polinyà. D'aquests, més de 500.000 s'han destinat a l'Escola de la Vila. El delegat Borràs destaca que la Generalitat continuarà treballant en inversions dirigides als equipaments del municipi.

En el marc de la visita, el delegat també va signar el llibre d’Honor municipal i es va trobar amb regidors i regidores del consistori.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia