1. El delegat Joan Borràs es va reunir amb l’alcalde, Isaac Salvatierra, i va participar en la Junta Local de Seguretat

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, va visitar l'Ajuntament de Tiana (Maresme), el 23 de febrer, per reunir-se amb l'alcalde, Isaac Salvatierra Pujol, i participar en la Junta Local de Seguretat del municipi.

El delegat Joan Borràs es reuneix amb l'alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra.
El delegat Joan Borràs es reuneix amb l'alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra.
{"name":"2024/02/26/13/52/cfb86d05-7c50-40a1-a1f5-e0b990de5b36.jpg","author":"Mónica García","type":"0","location":"0","weight":1638726}

Durant la reunió, el delegat i l'alcalde van repassar qüestions que afecten el municipi en els àmbits de l'habitatge, la salut i la mobilitat. Un dels temes tractats va ser la construcció d'un nou Centre d'Atenció Primària (CAP) prevista a Tiana en substitució de l'actual Consultori local. El Departament de Salut invertirà en aquest nou equipament que es treballa conjuntament amb l'Ajuntament, des d'on han fet la cessió de l'espai on s'ubicarà el CAP.



Abans de participar en la Junta Local de Seguretat, Borràs va signar el llibre d'honor del municipi. Ja a la sala de plens, el delegat va abordar temes relacionats amb la seguretat ciutadana a Tiana amb l'alcalde, regidors i regidors de l'Ajuntament, Policia Local, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil.

2  

Imatges

El delegat signa el llibre d'honor de l'Ajuntament de Tiana.

El delegat signa el llibre d'honor de l'Ajuntament de Tiana. 1844076

Junta Local de Seguretat de Tiana

Junta Local de Seguretat de Tiana 1861180