President

jb

President Aragonès: "La ràdio dona impuls a la llengua catalana i ens ajuda a crear un imaginari compartit"

query_builder   26 febrer 2024 22:58

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "La ràdio dona impuls a la llengua catalana i ens ajuda a crear un imaginari compartit"

  1. El cap de l’Executiu ha assistit, junt amb el conseller Campuzano, a la Gala dels 24ns Premis Ràdio Associació celebrada al Palau de la Música Catalana
  2. El president ha lliurat un dels Premis Finals a la Federació de Ràdios Locals


El president de la Generalitat ha assistit a la gala dels 24ns Premis de Ràdio Associació, junt amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, des d’on ha destacat la importància que ha tingut la ràdio per donar un “impuls a la llengua catalana”, així com per ajudar a “crear un imaginari compartit” per tota la societat.

JB
El president Aragonès a la Gala dels 24ns Premis Ràdio Associació | Imatge: Jordi Bedmar
{"name":"2024/02/26/23/23/888e3ffb-2049-4cc3-a90c-79ab681d6de0.jpg","author":"JB","type":"0","location":"0","weight":"89079"}

El cap de l’Executiu ha afirmat que la ràdio sempre ha estat lligada a “la idea de llibertat associada als valors democràtics” i que “no es pot deslligar de la reconstrucció del país, i ha volgut remarcar que el mitjà ha ajudat a “donar forma a una ciutadania empoderada", així com també a "construir una idea de país”.

La gala ha estat presentada i dirigida per Jordi Basté, coincidint amb la commemoració del centenari de la radiodifusió a Catalunya i s’ha retransmès en directe per La Xarxa+. Els premis van ser creats l’any 2000 per la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya per premiar els professionals de la ràdio en català i els millors programes del darrer any, amb reconeixements al Millor Programa de Ràdio, el Premi a la Inclusió o el de la Innovació, entre d’altres.

JB
El president lliurant el premi a la Federació de Ràdios Locals | Imatge: Jordi Bedmar
{"name":"2024/02/26/23/25/13f22088-0525-4cd1-8a70-1becc9cdd873.jpg","author":"JB","type":"0","location":"0","weight":104754}

El president Aragonès ha volgut felicitar totes les persones i entitats guardonades, un “univers que reflecteix la pluralitat i la diversitat de la Catalunya dels 8 milions” i, així mateix, ha reconegut que el centenari que enguany se celebra no és una efemèride qualsevol, sobretot quan ho pots celebrar amb la vitalitat i la bona salut” que gaudeix la ràdio a Catalunya, ha afegit.

Pere Aragonès ha lliurat el Premi Final a la Federació de Ràdios Locals i n’ha destacat la capacitat d’oferir “informació de forma ràpida i veraç, plural i diversa, oferint confiança i seguretat a la ciutadania”.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia