Delegació a les Terres de l'Ebre

.

Neix la prova ciclista Clàssica Terres de l'Ebre

query_builder   4 març 2024 13:38

event_note Nota de premsa

Neix la prova ciclista Clàssica Terres de l'Ebre

  1. La competició, que forma part del calendari professional UCI (Unió Ciclista Internacional), serà el 15 de juliol i comptarà amb l’ascensió al Mont Caro


El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez, i el representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà Carceller, han participat aquest dilluns en la presentació de la Clàssica Terres de l’Ebre, una nova prova ciclista que s’estrenarà aquest estiu a les Terres de l’Ebre i que forma part del calendari professional UCI (Unió Ciclista Internacional).


Organitzada per l’empresa Deporinter i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i diversos ajuntaments, serà el proper 15 de juliol, coincidint amb la jornada de descans del Tour de França. Amb un recorregut de 180 quilòmetres, sortirà d’Amposta i passarà per Deltebre, l’Aldea, Tortosa, Benifallet, Rasquera, Ginestar, Móra la Nova, Móra d’Ebre, Corbera d’Ebre, Gandesa, Bot, Prat de Comte, Paüls, Xerta, Aldover i Roquetes, amb l’ascensió final al Mont Caro.


La Clàssica Terres de l’Ebre ‘Reserva de la Biosfera’ neix amb la possibilitat de realitzar a través del ciclisme una campanya promocional turística, cultural, gastronòmica, esportiva i social de les Terres de l’Ebre, tenint en compte que serà retransmesa per Eurosport Internacional, amb una emissió garantida a 54 països. Segons ha detallat l’organitzador, Joaquin Cuevas, serà una oportunitat per als corredors que s’estan preparant per a futurs objectius durant l’últim trimestre de ciclisme professional de l’any. Ja està confirmada la presència de diversos equips internacionals i dels principals equips professionals del territori.


La presentació d’aquesta nova prova ciclista s’ha fet aquest dilluns a l’Aula Didàctica del Museu de Tortosa i hi han intervingut també l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan Farnós, i el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Enric Adell Moragrega. A l’acte també han assistit representants dels Consells Comarcals i Consells Esportius de les Terres de l’Ebre, els alcaldes d’Amposta i Roquetes, la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Iris Castell Cid i representants de la Federació Catalana de Ciclisme i d’entitats ebrenques.


La primera edició de la Clàssica Terres de l'Ebre s'ha presentat aquest dilluns a Tortosa.
La primera edició de la Clàssica Terres de l'Ebre s'ha presentat aquest dilluns a Tortosa.
{"name":"2024/03/04/13/34/652396d3-ab66-472e-a54f-1461f3ddf36f.jpg","author":"Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. ","type":"0","location":"0","weight":1303662}



4 març 2024

1  

Imatges

La primera edició de la Clàssica Terres de l'Ebre s'ha presentat aquest dilluns a Tortosa.

La primera edició de la Clàssica Terres de l'Ebre s'ha presentat aquest dilluns a Tortosa. 1303662

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia