Empresa i Treball

Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

Rosa Alegret i Raquel del Hoyo, noves directores territorials del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya al Camp de Tarragona i Barcelona sud

query_builder   8 març 2024 12:32

event_note Nota de premsa

Rosa Alegret i Raquel del Hoyo, noves directores territorials del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya al Camp de Tarragona i Barcelona sud

Entre les seves funcions hi ha la de coordinar l’actuació de les oficines de treball al territori

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha nomenat Rosa Alegret del Cerro i Raquel del Hoyo i Rodríguez noves caps territorials al Camp de Tarragona i Barcelona sud, respectivament. Entre les seves funcions hi ha la de coordinar l’actuació de les oficines de treball, impulsant i supervisant el compliment dels objectius i la millora en la gestió.

Rosa Alegret del Cerro va néixer a Tarragona l’any 1967.És llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat Oberta de Catalunya i diplomada en Graduat Social per la Universitat Rovira i Virgili. També té un postgrau en Orientació i Intermediació per la UOC.

La seva trajectòria professional ha estat vinculada des de l’inici al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, on es va incorporar l’any 1999 a les Oficines de Treball de Reus i Tarragona Campclar fent tasques d’orientació i intermediació, entre d’altres. L’any 2012 va assumir la direcció de l’Oficina de Treball de Tarragona Centre, càrrec que exercia actualment. Ara assumeix la direcció del Servei Territorial d’Ocupació a Tarragona (Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp, Priorat, Baix Penedès i Conca Barberà) en substitució de Manuel Garcia i Molina.

Raquel del Hoyo i Rodríguezva néixer a Mollet del Vallès l’any 1977.És llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya i diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. També té un Postgrau en Orientació i Inserció Laboral per la Universitat Oberta de Catalunya.

Va entrar a treballar a la Generalitat l’any 2006 i el 2008 va incorporar-se al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, on ha desenvolupat diferents responsabilitats. Actualment era la directora de l’Oficina de Treball de Vilafranca del Penedès. Ara assumeix la direcció del Servei territorial d’Ocupació Barcelona sud (que inclou Barcelona ciutat, el Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Garraf) en substitució de Ramon Gutiérrez i Coronado.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa

Comunicat de premsa
DOCX | 141692

Treball
Ocupació
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia