Delegació a Tarragona

Reunió CAT112

Constantí assumeix la representació dels municipis del PLASEQTA al Consell assessor aquest 2024

query_builder   13 març 2024 14:42

event_note Nota de premsa

Constantí assumeix la representació dels municipis del PLASEQTA al Consell assessor aquest 2024

  1. L’alcalde de Constantí pren el relleu al seu homòleg de Castellvell del Camp actuant com a representant dels municipis inclosos en la zona d’afectació del pla

El delegat del Govern a Tarragona i director del PLASEQTA, Àngel Xifré, i l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, s’han reunit aquest matí al CAT112 per formalitzar la incorporació de Constantí al Consell assessor del PLASEQTA el 2024 com a representant dels municipis inclosos en la zona d’afectació del pla. Óscar Sánchez pren així el relleu a l’alcalde de Castellvell del Camp que ha actuat com a representant l’any 2023.

El Consell assessor és l’òrgan directiu de coordinació del PLASEQTA i assisteix i assessora al director del pla en la presa de decisions per protegir la població quan aquest s’activa en fase d’emergència per risc químic. Formen part del Consell Assessor el director del PLASEQTA i delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, els titulars dels Serveis territorials d’Interior, Empresa i ocupació, Territori, Educació i Regió Sanitària del Camp de Tarragona; la responsable de l’Oficina del Delegat, el representant de la Subdelegació del Govern de l’estat, un representant dels municipis afectats per l’accident, l’ajuntament de Tarragona i un representant de l’ajuntament que actua en representació dels alcaldes dels diversos municipis inclosos en les zones d’afectació derivades de l’activació del PLASEQTA.

1  

Imatges

Reunió CAT112

Reunió CAT112 329924

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia