Bombers

Una persona mor en un incendi d'habitatge a la Pobla de Segur (Pallars Jussà)

query_builder   16 març 2024 15:12

event_note Nota de premsa

Una persona mor en un incendi d'habitatge a la Pobla de Segur (Pallars Jussà)

Els Bombers de la Generalitat han treballat, aquest matí, en l’extinció d’un incendi d’habitatge unifamiliar al carrer d’Oran de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) on ha mort una dona.

L’avís s’ha rebut a les 09.11 hores i els Bombers han activat set dotacions: una autoescala, tres camions d’aigua, dos vehicles de comandament i coordinació i un de lleuger.

A l’arribada dels efectius, el foc estava confinat al lavabo de la primera planta. Els Bombers hi han accedit per sufocar les flames i fer recerca de possibles víctimes. Un cop localitzada la dona a l’interior, han demanat la intervenció d’un binomi de rescat per procedir a la seva extracció.

A les 10.17 hores han donat per extingit l’incendi, seguidament han revisat la resta de l’habitatge i han procedit a iniciar les tasques de ventilació.

Fins al lloc, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat 3 unitats, entre elles, un helicòpter. Han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) a la víctima, sense cap mena d’èxit.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació de les causes de l’incendi i de les tasques judicials pertinents.


Cerdanyola del Vallès, 16 de març de 2024

15.10 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia