1. Aquest cicle de concerts s’ha organitzat des dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona, amb la col·laboració del Festival Pablo Casals, de Prada.
Presentació del cicle de concerts "Música sense fronteres, patrimonis catalans compartits"
Presentació del cicle de concerts "Música sense fronteres, patrimonis catalans compartits"
{"name":"2024/03/18/14/02/95f84989-31f8-4ead-9afe-55159fe64b01.jpg","author":"DTG","type":"0","location":"0","weight":4192749}

Aquest matí, a la seu dels Serveis Territorials de Cultura a Girona, s’ha dut a terme la presentació deMúsica sense fronteres, patrimonis catalans compartits. Cicle de concerts del Festival Pablo Casals organitzats pels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona”.

En aquesta presentació s’ha comptat amb la presència de Josep Calataiud, director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona; d’Anne-Marie-Brun, vicepresidenta del Festival Pablo Casals; de Paul Estienne, president del Fonds de Dotation, i de Sandra Mascré, que n’és la directora. També els han acompanyat la regidora de Cultura de Prada, Agnès Anceau; l’alcalde de Vilabertran, Eudald Brugat, i la regidora de Sant Martí Vell, Maria Guillaume.

Segons Josep Calataiud, els concerts que el Festival Pablo Casals realitzarà aquests dies a la vegueria de Girona representen una oportunitat cabdal per teixir aliances necessàries entre el món civil i cultural de banda i banda de Catalunya. La música que parla en una llengua internacional i el patrimoni cultural arquitectònic de la vegueria de Girona seran els ponts idonis per encetar dinàmiques de col·laboració estretes i potents.

Segons la directora del Festival, Sandra Mascré, el Festival d’estiu Pablo Casals ha de ser conegut a la Catalunya Sud pel que representa Pau Casals com a símbol per a tots nosaltres, i perquè des del seu punt de vista, la música permet establir contactes amb més energia i perdurabilitat.

El cicle de concerts es durà a terme a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran, a l'església de Sant Martí Vell, a l’església de Sant Pere de Rodes i a Santa Helena de Rodes.


Dissabte 23 de març, a les 19 h, a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran

DUO CORDA I VIOLONCEL: R. Jousselme & J.S. Fraysse

Aforament màxim: 80 persones

Reserva prèvia a: reservesspv.acdpc@gencat.cat / tel. 972 387 559


Divendres 29 de març, a les 19h, a Església de Sant Martí Vell

VIOLONCEL: Astrig Siranossian

Aforament màxim: 150 persones

Reserva prèvia al: 600 569 507


Dissabte 6 d'abril, a les 19 h, a l’església de Sant Pere de Rodes

QUINTETTE DIABLO

Aforament màxim: 170 persones

Reserva prèvia a: reservesspv.acdpc@gencat.cat / tel. 972 387 559


Dissabte 27 d'abril, a les 19 h, a l'església de Santa Helena de Santa Creu de Rodes

CONCERT DE GUITARRA I MANDOLINA: P. Mouratoglou & J. Martineau

Aforament màxim: 50 persones

Reserva prèvia a: reservesspv.acdpc@gencat.cat / tel. 972 387 559


A causa de la gratuïtat dels concerts, cal reservar l’entrada als telèfons i a les adreces electròniques indicats a cada cas.

1  

Imatges

Presentació del cicle de concerts "Música sense fronteres, patrimonis catalans compartits"

Presentació del cicle de concerts "Música sense fronteres, patrimonis catalans compartits" 4192749