1. Els Serveis Territorials d’Interior a Girona han imposat sancions a gairebé una quarantena de persones per l’organització d’aquestes festes il·legals, durant el 2022 i el 2023.
  2. L’import de les multes va dels 300 als 2.000 euros per persona.

Els Serveis Territorials d’Interior a Girona han sancionat gairebé una quarantena de persones per l’organització de festes rave il·legals a la vegueria de Girona durant els anys 2022 i 2023.

Les persones sancionades, amb multes que van dels 300 als 2.000 euros per persona, són les que són identificades i consten com a responsables de l’organització de les festes en les actes que registra el cos de Mossos d’Esquadra. Algunes d’aquestes persones han estat identificades en més d’una ocasió.

Entre els anys 2022 i 2023, el cos de Mossos d’Esquadra va desallotjar 8 festes rave il·legals a diferents punts de les comarques gironines, com Riudellots de la Selva, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cervià de Ter, Massanes o les Preses.

Aquestes festes, que no compten amb cap permís ni per part de la propietat de les finques on se celebren, ni tampoc de cap administració, sovint provoquen molèsties al veïnat de les zones on es duen a terme, així com afectacions al medi natural.

Per aquest motiu, la direcció dels Serveis Territorials d’Interior a Girona ha ressaltat que els fets no queden impunes.