Palau Robert

UP

Fins el 31 de març, a l'entrada del Palau Robert

Darrers dies per visitar l'exposició ''Visca la terra. 50 anys d'Unió de pagesos''

query_builder   20 març 2024 10:48

event_note Nota de premsa

Fins el 31 de març, a l'entrada del Palau Robert

Darrers dies per visitar l'exposició ''Visca la terra. 50 anys d'Unió de pagesos''

  1. L’exposició, inaugurada el 8 de febrer per commemorar l’aniversari de la fundació del sindicat, arriba a la fi a Palau Robert el 31 de març

La instal·lació, situada al hall del Palau Robert, ha destacat pels seus taulers horitzontals, on els visitants poden interactuar amb la terra del camp, escampant-la i visibilitzant la trajectòria de l’entitat i la feina feta durant aquests 50 anys. Se’ls convida a conèixer una mica més la història de l’organització i a comprendre la realitat actual de la pagesia del país.

Visca la terra! 50 anys d’Unió de Pagesos commemora l’aniversari de la fundació del sindicat amb un repàs del debat sobre el camp que el sindicat agrari ha plantejat al llarg de la seva trajectòria i ho fa amb una proposta expositiva trencadora que busca la implicació del visitant, per simbolitzar la necessitat d’un compromís de la ciutadania amb la pagesia. La Unió de Pagesos aplega dones i homes de totes les comarques del territori que exerceixen l’agricultura, la ramaderia o l’activitat forestal.

La mostra Visca la Terra es pot veure fins al dia 31 de març al Palau Robert de Barcelona, i és intenció de la UP que vagi itinerant per altres indrets del territori a partir d’aleshores.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia