Territori

Territori cedeix 4 habitatges a Santa Coloma de Gramenet per a les famílies desallotjades del carrer Pirineus

query_builder   22 març 2024 10:00

event_note Nota de premsa

Territori cedeix 4 habitatges a Santa Coloma de Gramenet per a les famílies desallotjades del carrer Pirineus

  1. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya cedeix 4 habitatges a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per poder reallotjar les famílies que han hagut de deixar els seus habitatges de manera preventiva per les esquerdes i deficiències estructurals detectades


El Departament de Territori, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC), ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per a la cessió a títol gratuït de 4 habitatges que es destinaran a les famílies que van ser desallotjades del seu habitatge del carrer Pirineus els passats dies 27 i 29 de febrer, com a mesura preventiva, davant les esquerdes i deficiències que es van detectar en l’estructura de l’edifici.

Els 4 pisos són a la mateixa localitat i la seva cessió té la voluntat d’agilitzar el reallotjament de les famílies en pisos amb característiques adequades a la composició de cadascuna de les unitats familiars, fins que puguin retornar als seus habitatges del carrer Pirineus. Amb aquesta cessió l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet assumeix la gestió dels habitatges cedits per al reallotjament temporal de famílies afectades d’aquest desallotjament.

El Departament també ha assumit el reallotjament de dues famílies més que residien en pisos gestionats per l’AHC, ubicats a la mateixa promoció del carrer Pirineus, i que s’han vist afectats per les esquerdes i deficiències estructurals detectades a la mateixa promoció del carrer Pirineus. L’Agència ha posat a la seva disposició dos habitatges de titularitat pública que posseeix al municipi.

A inici d’aquest mes de març, l’AHC ha intervingut també a Badalona lliurant a l’Ajuntament els 5 primers habitatges amb l’objectiu de reallotjar temporalment a les famílies afectades per l’esfondrament el 6 de febrer passat del número 9 del c/ Canigó, al barri del Raval.


1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 327699

Habitatge
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia