Territori

Constituïts els grups de treball pel traspàs integral de Rodalies

query_builder   22 març 2024 13:28

event_note Nota de premsa

Constituïts els grups de treball pel traspàs integral de Rodalies

  1. Disposen de dos mesos per a fer el pla de treball

Els set grups de treball pel traspàs integral de Rodalies han quedat constituïts formalment aquest divendres. Són els grups que van ser aprovats aquest març per la comissió de seguiment entre la Generalitat i l’Estat. Hauran de treballar, respectivament, els següents aspectes:

  1. Traspàs de l’operadora
  2. Serveis ferroviaris
  3. Pla de Rodalies
  4. Traspàs d’infraestructures
  5. Afers econòmics
  6. Afers juridicoadministratius
  7. Relacions laborals i sindicals

La constitució dels respectius grups ha estat telemàtica, excepte en el cas del grup de relacions laborals i sindicals, que ha estat una reunió híbrida. Les sessions han servit per a fixar els objectius. Els grups disposen ara de dos mesos per a formalitzar el pla de treball. Es tracta de comissions paritàries entre les dues administracions.

En el cas de la Generalitat, en formen part el comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies, Pere Macias i Arau; el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà, el director general d’Infraestructures i Mobilitat, David Prat i Soto; el director general d’IFERCAT, Ricard Martínez i Monteagudo; el director general de l’ATM de Barcelona, Manuel Valdés i López, a més de tècnics i representants del Departament de Territori, Presidència, Economia i Hisenda i Empresa i Treball.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia