Direcció General de Comunicació

Automoció

El Govern destina 1,2 milions d'euros a impulsar la recol·locació de treballadors de l'automoció al Barcelonès i al Baix Llobregat

query_builder   9 desembre 2010 14:05

event_note Nota de premsa

El Govern destina 1,2 milions d'euros a impulsar la recol·locació de treballadors de l'automoció al Barcelonès i al Baix Llobregat

  • Les persones beneficiàries dels ajuts rebran un suport intensiu a la recerca i a la inserció en el mercat laboral
El Govern ha autoritzat destinar 1,2 milions d’euros per a la recol·locació de les persones d’empreses del sector auxiliar de l’automoció de les comarques del Barcelonès i del Baix Llobregat, afectades per expedients de regulació d’ocupació, fruit d’una sol·licitud presentada el passat mes de gener davant de la Comissió Europea.
 
Per impulsar les mesures de recol·locació, el Govern, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha atorgat 640.320 euros a Barcelona Activa i 646.214 al Consell Comarcal del Baix Llobregat. Les persones beneficiàries rebran un suport intensiu a la recerca i a la inserció en el mercat laboral que va des de l’orientació, la formació, la promoció de la seva ocupació i també l’emprenedoria per compensar l’impacte en les persones treballadores i en el territori.
 
Aquestes accions formen part del conjunt de mesures de suport a la recol·locació de 1.429 persones d’empreses del sector auxiliar de l’automoció afectades per expedients de regulació d’ocupació. El Fons Europeu d’Adaptació a la Globalització (FEAG) aporta del 65%, mentre que el Departament de Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, aporta el 35% restant.
 
L’objectiu del Fons Europeu d’Adaptació a la Globalització (FEAG) es finançar actuacions de recol·locació per a treballadors afectats per processos d’acomiadaments en sectors d’activitat que pateixen els efectes de la globalització.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia