Direcció General de Comunicació

Presó

El Govern aprova la convocatòria de 156 places de l'àmbit funcional d'execució penal

query_builder   9 desembre 2010 14:04

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la convocatòria de 156 places de l'àmbit funcional d'execució penal

 
  • 110 places corresponen al cos superior de psicologia i 46 a l’escala superior d’administració general amb titulació de dret
El Govern ha aprovat l’oferta parcial d’ocupació pública de la Generalitat de 156 places de l’àmbit funcional d’execució penal. D’aquestes places, 110 pertanyen del cos de titulació superior de psicologia i les altres 46 a l’escala superior d’administració general del cos superior d’administració, que requereixen disposar de la titulació de dret. Les convocatòries d’aquesta oferta es publicaran en un termini màxim de tres mesos.
 
A les convocatòries es reservaran 7 places per a les persones que tinguin reconeguda la condició legal de disminuïdes, 5 de les quals per al cos superior de psicologia i 2 per a l’escala superior amb titulació de dret. El procés selectiu de l’escala superior d’administració amb titulació de dret inclou 9 places que hauran de ser proveïdes per mitjà de promoció interna.
 
Aquesta nova oferta parcial d’ocupació pública de 81 places, sumada a les altres aprovades aquest any pel Departament de Governació i Administracions Públiques, respon al compromís del Govern de reduir la interinitat entre el personal de l’Administració i no suposa un increment del personal dels cossos objecte de l’oferta.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia