Direcció General de Comunicació

Acords de Govern

Altres acords de Govern

query_builder   9 desembre 2010 13:50

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

 
El Govern aprova la dissolució de l’Agència de Patrocini i Mecenatge
 
El Govern ha autoritzat la dissolució i liquidació de l’Agència de Patrocini i Mecenatge, en virtut de l’acord aprovat el 29 de juny per garantir l’efectivitat de les mesures acordades en relació amb el pla de racionalització i simplificació de l’estructura del sector públic. La dissolució s’aprovarà per acord de la Junta General de la societat, que té com a única accionista la Generalitat de Catalunya, representada per la directora general de Patrimoni. L’agència té com a objectiu gestionar operacions de patrocini i mecenatge destinades a obtenir aportacions per contribuir al finançament d’activitats o inversions d’interès públic general.
 
 
El Govern destina 593.000 euros a cobrir l’assegurança dels esportistes en edat escolar no federats
 
El Govern ha acordat destinar 593.000 euros a la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) per cobrir l’assegurança dels esportistes que queden fora de l’àmbit federat. Aquests ajuts es concreten en el desenvolupament dels programes Pla Català d’Esport a l’Escola i els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que pretenen millorar i incrementar el nivell de participació de l’esport escolar.
 
Aquesta partida s’emmarca en l’acord marc de col·laboració entre el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), signat amb data 8 de maig de 2006, mitjançant el qual el Consell Català de l’Esport assumeix subvencionar l’assegurança de l’esport en edat escolar fins als 16 anys.
 
 
ACC1Ó participarà en un nou fons que constituirà properament l'Institut Català de Finances
 
El Govern ha aprovat avui l'aportació per part de l'Agència de Suport a l'Empresa Catalana, ACC1Ó, de fins a 10 milions d'euros provinents, en part, de la Societat Catalana d'Inversió en Empreses de Base Tecnològica, SA (INVERTEC), a un nou fons que està en procés de constitució per part de l'Institut Català de Finances. L'objectiu del fons és la inversió en empreses tecnològiques o innovadores en fase inicial.
 
Aquest nou fons gestionarà de manera molt més àgil i flexible les operacions d'inversió. Fins al moment, INVERTEC ha formalitzat 26 operacions d'inversió amb un valor total de 2,05 milions d'euros.
 
 
CESSAMENT
 
Cessament de Manel Villalante i Llauradó, com a director general del Transport Terrestre
                                                                              
El Govern ha acceptat el cessament de Manel Villalante i Llauradó, com a director general del Transport Terrestre, a petició pròpia.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia