Direcció General de Comunicació

Govern

El Govern dobla l'ajut per a esdeveniments esportius amb impacte territorial i arriba als 4 milions d'euros

query_builder   26 març 2024 13:13

event_note Nota de premsa

El Govern dobla l'ajut per a esdeveniments esportius amb impacte territorial i arriba als 4 milions d'euros

·Pot optar a l’ajut qualsevol entitat que dugui a terme activitat de rellevància social o històrica

El Govern ha autoritzatel Consell Català de l’Esport, adscrit al Departament de la Presidència, a destinar 4 milions d’euros, el doble que la convocatòria anterior, per donar suport a aquelles iniciatives i esdeveniments que tinguin un impacte significatiu en el conjunt del sistema esportiu a Catalunya o de rellevància social o històrica. Es tracten d’ajuts que subvencionen les activitats realitzades durant la temporada actual, la 2023-2024.

Poden optar a aquest ajut ajuntaments, patronats municipals, consells comarcals, universitats, clubs i associacions esportives o fundacions, entre d’altres. L’objectiu de la subvenciódel Govern, a través d’Esportcat, és atorgar més ajuts per dur a terme més activitat, i que les entitats tinguin l’oportunitat de desplegar iniciatives diferents que incloguin també la commemoració d’aniversaris i altres celebracions.

D’aquesta manera, el Govern segueix apostant per enfortir el sector incrementant l’aportació ordinària. L’ajut d’enguany es dobla i passa de 2 a 4 milions d’euros, una tendència que també s’ha vist en altres subvencions, com la destinada a clubs, federacions o consells, totes tres amb la dotació econòmica més alta dels últims 10 anys.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia